Hubert Grand
StoryEditor

GRANDiózne spojenie sektov HUBERT a krásy

10.06.2022, 09:51
Autor:
TSTS

Značka Hubert neprestáva prekvapovať svojich spotrebiteľov svojimi inováciami. Tentokrát sa zamerala na svoj subbrand HUBERT GRAND, ktorému vniesla novú iskru. Nový dizajn Hubert Grand očarí už na prvý pohľad vďaka novej matovanej fľaši a modernému sviežemu dizajnu.

Lahodné bublinky v podobe kolekcie troch sektov Hubert Grand sú inšpirované ženskou krásou, eleganciou a sviežosťou. Tri pastelové farby na troch nových štýlových fľašiach plných zlatého šumivého moku sú ako stvorené pre oslavy, stretnutia a rôzne príležitosti na bublinky.  Ale pozor, sú vhodné nie len pre dámy, na svoje si prídu všetci priaznivci bubliniek a kvalitného sektu.“ uviedol Ján Hybský, Head of Marketing HUBERT J.E.

  • Hubert Grand Zero Dosage ( bez pridaného cukru),  s nádychom melónu a limetiek učaruje všetkým milovníkom a milovníčkam ľahučkého, lahodného šumivého vína s jemnými bublinkami.
  • Hubert Grand Rosé Medium Dry, zrelé lesné ovocie dotvorené dlhotrvajúcim perlením.
  • Hubert Grand Blanc Medium Dry, chuť južanského ovocia, ktoré fantasticky ladí s vyváženým perlením.

Krása  a elegancia bola zároveň za veľkou inšpiráciou pri tvorbe nového komunikačného konceptu Hubert GRAND pre reklamnú agentúru HAWARD Group.

Za krstom novej krásnej kolekcie sektov HUBERT GRAND nemohol stáť nikto iný ako naše najkrajšie MISS SLOVENSKO. Komunikáciu nových sektov GRAND  a spoluprácu s Miss Slovensko doplnil na jar 2022 aj unikátny PR projekt „ Jarné trendy inšpirované farbami Hubert Grand“  v spolupráci s módnou „Femme fatale“ Mirkou Dobiš alias @Fashionspy.sk, v réžii  PR agentúry PRime time. Známa stylistka a módna influencerka, ktorá sa profesionálne venuje móde už viac ako 15 rokov obliekla minuloročné víťazky Miss Slovensko a predstavila svoj unikátny pohľad na módu. Ako uviedla, hlavným motívom stylingu minuloročných víťaziek súťaže Miss Slovensko bolo: „Elegancia a minimalizmus s dôrazom na zaujímavý detail. Ten má túto sezónu jednoznačne podobu výrazných farieb. V súvislosti s momentálnym dianím vo svete farby potrebujeme viac, ako kedykoľvek predtým. Pre tento konkrétny styling som sa inšpirovala farbami etikiet najnovšej trojice sektov Hubert Grand, ktorú výborne doplnili výrazné odtiene trendov tejto sezóny. Volila som outfity, ktoré takého výrazné farby znesú. Nohavicový kostým a jednoduché puzdrové šaty sú nadčasovými kúskami, ktorým to na štýlovosti neuberie.“

01 - Modified: 2020-11-25 12:18:40 - Feat.: - Title: Vinárstvo HUBERT J.E. má nového šéfa marketingu a komunikácie 02 - Modified: 2019-03-05 07:21:04 - Feat.: - Title: Značka Hubert bude mať od marca novú PR agentúru 03 - Modified: 2017-12-13 11:09:32 - Feat.: - Title: Značka Hubert organizuje živý koncert. Pre kvasinky
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 10:59