Polyfunkčný dom Zelená lipa v Dolnom Kubíne
StoryEditor

Novým klientom agentúry Kharisma je developer Bukna & Laurinčík

16.06.2022, 14:39
Autor:
TSTS

Komunikačná agentúra Kharisma zabezpečí pre developerskú spoločnosť celý komunikačný servis.

Na Slovensku sme svedkami vzniku mnohých unikátnych developerských projektov. Čoraz viac sa túžba ľudí po väčšom kontakte s prírodou odzrkadľuje aj na projektoch, reflektujúcich tzv. zelenú líniu, citlivosť v priestore a nápaditosť v architektúre.

Developerská spoločnosť Bukna & Laurinčík síce vznikla iba pred 5 rokmi, za sebou však má už deväť úspešných projektov. Na Orave je jedným z najvýraznejších hráčov na trhu, svoje pôsobenie postupne rozširuje aj na Západné Slovensko. „Našim ihriskom sú rezidenčné nehnuteľnosti, venujeme sa aj recyklácii starých stavieb. Developerstvo nevnímame len ako príležitosť na zhodnocovanie a ziskovosť, tvoríme projekty v symbióze s kvalitnou architektúrou. Chceme žiť v takých priestoroch, aké tvoríme,“ zhodnotil výkonný riaditeľ spoločnosti Ján Laurinčík.

Komunikačná agentúra Kharisma zabezpečí pre developerskú spoločnosť celý komunikačný servis. „Klient Bukna & Laurinčík je moderný a zodpovedný developer, pre našu agentúru veľmi inšpiratívny a pozitívny. Tvrdo na sebe pracujú, vo firme majú nastavené rastové vnútorné procesy, nič nenechávajú na náhodu. Vážia si ľudí vo svojom tíme, tvoria krásne projekty. Je pre nás výzvou a zároveň aj radosťou pracovať s témou realitného trhu. Je v pohybe, plný zmien. Radi zviditeľníme prácu a meno klienta, ktorý ku svojej práci pristupuje s empatiou, ľudsky a poctivo,“ hovorí Kristína Čambalová, zakladateľka a riaditeľka PR agentúry Kharisma.

Bukna & Laurinčík sa pre agentúru Kharisma rozhodli nielen na základe dobrých referencií. „Porozumeli sme si ľudsky hneď počas prvého stretnutia. Zástupcovia agentúry boli veľmi ochotní, navrhovaná stratégia, kroky a postup dávali zmysel,“ povedal o výbere agentúry riaditeľ spoločnosti Juraj Bukna.

01 - Modified: 2020-11-30 15:08:41 - Feat.: - Title: PR agentúra Kharisma má nového klienta 02 - Modified: 2018-07-05 10:53:39 - Feat.: - Title: Kharisma má nového klienta. Podpísala zmluvu s Colibri Aircraft 03 - Modified: 2018-05-09 14:33:46 - Feat.: - Title: Ebix posilňuje komunikáciu spoluprácou s PR agentúrou Kharisma 04 - Modified: 2018-04-04 13:11:55 - Feat.: - Title: Novým klientom PR agentúry Kharisma je vzdelávacia organizácia Nexteria 05 - Modified: 2017-03-09 13:00:26 - Feat.: - Title: Andrea Čurná je od apríla novou posilou pre Kharismu
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:30