Answear
StoryEditor

Módny e-shop Answear novou kolekciou cieli na ženy superhrdinky

13.09.2022, 15:57
Autor:
redred

SHERO limitovaná kolekcia je odvážna a výnimočná.

Dlhé kožené kabáty, šaty zvýrazňujúce siluetu, košele a saká s ozdobnými strapcami, oversize modely búnd i vlnených kabátov a množstvo ďalších kúskov nájdete v módnom e-shope Answear.sk.

Nová kolekcia SHERO od Answear.LAB je prehliadkou najväčších jesenných trendov, ktoré zároveň zdôrazňujú vnútorný pocit sily, slobody a rovnosti žien.

Kto je „Shero”?

Wonder Woman alebo Catwoman nie sú len fiktívne postavy zo sveta komiksov. Sú to prvé ikony feminizmu, vďaka ktorým začali ženské úlohy získavať na význame a nakoniec dominovať svetu, ktorému dovtedy vládli len mužskí hrdinovia. Boli vytvorené, aby ostatným ženám (a nielen im) poskytli inšpiráciu, odvahu a vzor.

Hrdinky ako ony ukázali, ako brániť svoje hodnoty, ako dosahovať ciele, ako bojovať so zlom a ukázali, v čom je ich sila. Taká je aj „Shero” – žena superhrdinka, ktorej najväčšou prednosťou je jej vnútorná sila. Skrýva v sebe mnoho pocitov. Je citlivá, ale zároveň dokáže bojovať za svoje sny a realizuje ich za vlastných podmienok. Ruka v ruke bojuje za ciele a ideály spolu s ostatnými ženami, pretože verí v silu sesterstva a vzájomnej podpory.

Čo ukrýva táto kolekcia?

Kolekcia SHERO obsahuje najmodernejšie oblečenie tejto jesene. Zahŕňa vlnené kabáty, kožené trenčkoty, ramonesky a bombery. Oversize bundy s výraznými líniami alebo červený oblek, vďaka ktorému vystúpite do popredia. Hoci je odvodená od pánskeho šatníka, odkazuje predovšetkým na trend power suit charakteristický pre 80. roky - štylizácia úspešných žien až na zem.

Šaty zvýrazňujúce siluetu s asymetrickým výstrihom, volánmi alebo výstrihmi zasa odkazujú na ženy, ktoré sa cítia sebavedomo vo vlastnom tele. Nechýbajú ani ležérne prvky vrátane tričiek s nápismi manifestujúcimi silu. Vzdušné, jemne drapované látky kontrastujú s charakteristickým tmavým denimom a prírodnou kožou, čím vytvárajú zaujímavý, rôznorodý mix.

Ponuka Answear.LAB je v odtieňoch čiernej, sivej, bielej a béžovej farby so silnejším červeným akcentom. Čisté, výrazné, silné farby majú posilniť posolstvo kolekcie a odkazujú na všemocnosť ženy.

Answear.LAB pre ženy

Za kolekciou SHERO sa okrem univerzálneho, ženského posolstva skrýva aj niečo viac. Značka Answear.LAB sa vo svojich aktivitách neobmedzuje len na tvorbu módy, ale chce zákazníčky podporiť v živote podľa ich vlastných predstáv. Od začiatku svojej činnosti vytvára limitované kolekcie a zapája sa do iniciatív, ktoré prinášajú nielen skutočnú podporu ženám na celom svete.

Príkladom takýchto aktivít je minuloročná kolekcia Girl Power, ktorej výťažok bol určený na podporu vzdelávania žien Karpatskou nadáciou. Značka tiež spustila podujatie „Som feministka”, ktorého cieľom je šíriť povedomie o Svetovom dni feminizmu a vzdelávať o úlohe rovnosti.

„To všetko nám dáva inšpiráciu k ďalším aktivitám, napríklad k vytvoreniu zbierky o superhrdinkách. V Answear.LAB veríme, že každý z nás, bez ohľadu na pôvod, náboženstvo alebo sexuálnu orientáciu, by mal mať šancu realizovať sa, plniť si svoje sny a žiť dôstojne. Chceme ženám ukázať, že majú silu, vďaka ktorej sa každý deň cítia výnimočné a všemocné," vysvetľuje Agnieszka Korsak, riaditeľka značky Answear.LAB

Slovenské „Shero”

Slovenskými ambasádorkami kolekcie sa stali výrazné a silné ženy, ktoré sa neboja bojovať so životom a ísť si za svojimi snami. V oblečení z kolekcie SHERO tak uvidíme osobnú trénerku a vášnivú športovkyňu Simonu Kozerawski. Húževnatú komičku Simonu Salátovú žiariacu v doposiaľ čisto mužskom svete humoru. Internetovú dejepisárku Sandru Svitekovú, ktorá zariskovala a z pre mladých nepopulárnej témy urobila úspech sociálnych sietí.

Mamu štvorčiat Veroniku Križalkovičovú, ktorá otvorene rozpráva o úžasnej no niekedy veľmi náročnej úlohe matky. Módnu stylistku, poradkyňu Mirku Dobis (@fashionspy.sk) či  cigánsku diablicu a opernú speváčku Vanessu Šarköziovú.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 22:33