Že je ženou, jej začalo dochádzať, keď bola na vojenskej misii mimo svojej vlasti.Reprofoto Youtube/ E! Entertainment
StoryEditor

Vojak sa nechal preoperovať na ženu, je šťastná. Prsia jej môže závidieť nejedna dáma

iDnes.cz27.05.2022., 15:30h

V sedemnástich rokoch sa ešte ako muž rozhodla byť vojakom. Nastúpila k armáde, no po pár mesiacoch nastal zlom.

Lajkuj Brainee.sk na

Maxine z Los Angeles bola ešte pred pár rokmi mužom. Že je ženou, jej začalo dochádzať, keď bola na vojenskej misii mimo svojej vlasti. Po návrate začala brať hormóny na svoju premenu a podstúpila plastiku pŕs. Píše portál iDnes.cz

Rozhodla sa pre premenu 

V sedemnástich rokoch sa ešte ako muž rozhodla byť vojakom. Nastúpila k armáde a myslela si, že v nej bude pracovať celý život. Po pár mesiacoch ale nastal zlom. „Začala som sa tajne líčiť a obliekať do ženských šiat. Keď som ukončila prácu ako vojak, rozhodla som sa pre úplnú premenu,“ povedala žena v programe Botched, kam prišla požiadať lekára o ďalšiu operáciu pŕs.

Po plastike totiž nebola príliš spokojná s tvarom pŕs. Jej predošlý lekár na jej žiadosť použil veľké implantáty, ktoré si vysnívala. Teraz by si ale priala ešte väčšie prsia, aby vyzerala podľa nej viac ako žena.

Chce skúsiť šťastie na inej klinike 

Maxine sa živí ako hudobníčka a tanečnica. Vie vraj hrať na päťdesiat hudobných nástrojov. Vzhľad je pre ňu vzhľadom na jej prácu vraj veľmi dôležitý. Rada nosí veľké výstrihy. „Chcem krásne prsia, ide o moju kariéru. Chcela by som ich mať ešte väčšie,“ povedala. 

Lekári z kliniky v Los Angeles ju ale prehovorili, aby operáciu nepodstúpila. Podľa nich by totiž prsia popraskali a vyzerali by veľmi neprirodzene.

„Je to akoby sme vám tam naliali litre tekutiny, a to by pre vaše telo nebolo dobré,“ povedal lekár Terry Dubrow. Aj napriek jeho odporúčaniu ale Maxine chce skúsiť šťastie na inej klinike. Je ochotná kvôli tomu cestovať aj do inej krajiny. „Skúsim to,“ dodala.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo MAFRA, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 13:46