Veľký vekový rozdiel medzi manželmi zaujal mnohých ľudí.Instagram/leolove_3
StoryEditor

Babička sa po roku randenia vydala za 24-ročného muža. Chce byť matkou jeho dieťaťa

pc17.06.2022., 11:00h

Zatiaľ čo niektorí si myslia, že ich láska nie je úprimná, iní im fandia. Na ktorej strane si ty?

Lajkuj Brainee.sk na

Láske sa medze nekladú. Nepozná hranice a dokonca ani vek nemusí byť prekážkou. Príkladom je 61-ročná Cheryl, ktorá sa vydala za 24-ročného muža. Ak si v šoku, to ešte nie je ani zďaleka všetko. Plánujú spolu aj dieťa, informuje portál LadBible.

Plánujú spolu dieťa

Prvýkrát sa stretli v roku 2012 v obchode Dairy Qeen v americkom štáte Georgia. Quran McCain vtedy pracoval v obchode babičkinho syna Chrisa.

Mladík mal v tom čase iba pätnásť rokov, no s Cheryl sa opäť stretli v roku 2020. Už bol o čosi starší a po roku randenia sa rozhodli pre veľký krok. Quran ju požiadal o ruku, a následne sa zosobášili.

Svadba zaujala mnohých, naživo ju sledovalo viac ako 20-tisíc ľudí. Dnes hovoria o plánoch mať spolu dieťa. „Manžel vždy chcel mať deti a ja chcem byť matkou jeho ratolesti. Samozrejme, v mojom veku si budeme musieť vziať dieťa do pestúnskej starostlivosti alebo si ho adoptovať,“ objasnila 61-ročná Cheryl.

image

Hovorili mi, že si takto nikdy nenájdem chlapa. Natália sa už päť rokov neholí

Zaujal na TikToku

Veľký vekový rozdiel medzi manželmi vyvolal rozruch aj na TikToku, kde Quran zdieľa videá s jeho manželkou. Sledujú ho viac ako dva milióny ľudí.

@kingqurannewpage Reply to @jessy_roarington TOGETHER FOREVER #reply ♬ original sound King quran 🤴🏾

Zatiaľ čo niektorí si myslia, že ich láska nie je úprimná, iní im fandia. Quran si však stojí za svojím názorom. „Ona je moja žena, až kým nás smrť nerozdelí. Navždy,“ povedal v jednom z videí a pobozkal Cheryl na pery.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 22:27