Jana Bittó Cigániková, Romana Tabák.HN/filip Duffala, TASR/Jaroslav Novák
StoryEditor

Tabák reaguje na Bittó Cigánikovú: Pevne dúfam, že vyhľadá terapeuta a absolvuje test na drogy

pc25.09.2022., 18:20h
Lajkuj Brainee.sk na

Poslankyňa Jana Bittó Cigániková včera na Facebooku oznámila, že podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák za fyzické napadnutie. Tá dnes poskytla médiám svoju verziu.  

„Bola som s kamarátkami a manželom v jednom bratislavskom podniku na koncerte. Bola perfektná nálada, obsluha, prostredie aj spoločnosť až do momentu, keď po jeho skončení v nočných hodinách prišla do podniku Romana Tabák,“ opísala udalosti pred samotnou roztržkou Bittó Cigániková.

„Pani poslankyňa Tabák zareagovala maximálnym využitím svojej mentálnej kapacity, a teda ako zvieratko. Začala ma ťahať za vlasy a fyzicky napádať,“ napísala liberálna poslankyňa.

Bittó Cigániková uviedla, že napokon skončila na pohotovosti s napuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku. „Následne na polícii podávam trestné oznámenie, lebo toto je jediný kultivovaný spôsob, ako sa brániť,“ dodala poslankyňa za SaS.

Verzia Romany Tabák 

Romana Tabák doobeda na Instagrame informovala, že o 18:00 hod. poskytne vyjadrenie. Posunula ho cez médiá. Pre Nový Čas prezradila, že sa len bránila. Bittó Cigániková vraj za ňou prišla v „nepríčetnom stave“ a začala vulgárne nadávať na ňu a jej rodinu. Následne malo dôjsť ku konfliktu. 

„Zahnala sa na mňa po tvári a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa ukľudnila," povedala svoju verziu pre Nový Čas. 

„Pevne dúfam, že vyhľadá terapeuta a absolvuje test na drogy,“ doplnila Tabák na adresu Bittó Cigánikovej.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:44