Od biskupa dostala drsné ultimátum, musela si vybrať medzi bohom a OnlyFans.  Facebook/holly Jane/
StoryEditor

Musela si vybrať medzi bohom a OnlyFans. Členovia komunity ňou najprv opovrhovali, teraz si od nej pýtajú pikantné fotky

Michal Čiernik20.04.2023., 15:30h

Matka štyroch detí sa zamilovala do boha. Lenže kvôli ťažkému osudu si musela začať zarábať na OnlyFans. Biskup ju nechal vybrať medzi bohom a kariérou s nahými fotografiami.

Lajkuj Brainee.sk na

Platforma OnlyFans jej poriadne zavarila. Predtým bola súčasťou mormónskej cirkvi, kedy bola pre ňu hlavná komunita a boh. To sa však zmenilo po tom, čo objavila OnlyFans. Pobožným blízkym a väčšine komunity sa však nepáčilo vídať túto hriešnicu v kostole, a tak sa ju pokúsili vyhnať. Teraz si zarába desaťtisíce, píše Matěj Čech pre portál Antiyoutuber.cz. 

V roku 2017 prišla o manžela, ktorý tragicky zomrel. Tridsaťdeväťročná matka tak zostala sama na výchovu štyroch detí. Nebolo to pre ňu jednoduché. V bývalej práci si nezarábala práve veľké peniaze, a tak bola nútená odísť. Začala tak podnikať na OnlyFans a takmer všetko sa začalo obracať k lepšiemu. Slušné zárobky jej pomohli k obžive seba a detí.

Komunita bola zhrozená 

Svoju kariéru nechcela pred blízkymi skrývať a s jej rastúcou popularitou to ani nebolo možné. Obávala sa tak reakcie okolia a prevažne cirkvi. Potom, čo si iný mormónsky člen cirkvi všimol jej účet na platforme, utekal za biskupom a všetko ohľadom jej kariéry mu povedal. Ten si Jane pozval na koberček.

image

Mesačne zarába desaťtisíce, teraz chce pomáhať sociálne slabším. Hviezda OnlyFans poskytne lacné ubytko

Bola zaskočená a netušila, čo od stretnutia s biskupom čakať. „Nemala som veľa času sa na schôdzku pripraviť a bola som naozaj zaskočená,“ hovorí Jane. Za biskupom sa teda vybrala a ten jej vysvetlil, ako sa situácia má. „Moc som mu toho nepovedala. Potvrdila som ale, že som na OnlyFans,“ Prezradila. To, čo jej biskup povedal, však zrejme nečakala. „Bolo mi povedané, že si musím vybrať medzi svojim členstvom v cirkvi a OnlyFans a že to, čo robím, nie je v súlade s ich hodnotami,“ zveruje sa Jane.

Do kostola chodí stále

Očakávané sa teda stalo skutočnosťou. Od biskupa dostala drsné ultimátum, musela si vybrať medzi bohom a OnlyFans. Jane sa však rozhodla, že si vyberať nebude. Na OnlyFans stále zverejňuje fotky a do kostola chodí aj proti vôli biskupa. Sama si nemyslí, že robí niečo zlé, čo by šlo proti hodnotám cirkvi. 

Jane zdieľa svoj obsah na viacerých stránkach. Hlavné príjmy má z platforiem OnlyFans a Fansly. Na nich nemá zadarmo nič a za obsah si musíš zaplatiť. Ako ochutnávku však pridáva krátke pikantné videá aj na sociálnych sieťach.

image

Netflix uviedol provokatívny dokument o stránke PornHub. Toto sú najzásadnejšie odhalenia, ktoré tvorcovia odkryli

Hoci sa musela stretávať s nepríjemnou interakciou v cirkvi, tvrdí, že je šťastná. Mesačne si zarobí vyše 40-tisíc eur a je až humorné, kto je medzi jej fanúšikmi. Niektorých z jej zákazníkov pozná dokonca osobne z kostola. Podľa nej je vtipné, ako boli všetci proti jej erotickej kariére, ale teraz ju priatelia z komunity žiadajú o pikantné fotky v kostolnom oblečení.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. máj 2024 14:43