Syn odsekol svojmu otcovi hlavu.X/Levittownnow/
StoryEditor

Syn odsekol svojmu otcovi hlavu. Pochválil sa s ňou aj na YouTube v nenávistnom manifeste proti vláde

Michal Čiernik31.01.2024., 13:30h

Muž z Pensylvánie sťal hlavu svojmu 68-ročnému otcovi. Následne ju vo svojom videu mierenom proti federálnej vláde a Bidenovej politike použil ako rekvizitu.

Lajkuj Brainee.sk na

Justin Mohn (32) sťal hlavu svojmu otcovi Michaelovi v ich dome v Levittowne, 25 kilometrov južne od Trentonu. Potom ju v igelitovom vrecku vystavil vo svojom politicky ladenom videu.

Mohn vo videu povedal, že mnohí ho vnímajú ako mesiáša a chceli by ho za prezidenta a naliehal na príbuzných žijúcich s federálnymi zamestnancami, aby ich zavraždili. Obviňoval federálnu vládu z protestov proti rasovej sociálnej diskriminácii a z migrantov, o ktorých tvrdí, že ničia Spojené štáty, okrem toho nadával aj na globalistov a komunistov.

Video na YouTube

V otrasnom 14-minútovom klipe, ktorý zostal na YouTube šesť hodín po zverejnení, je vidieť, ako Mohn drží hlavu svojho otca v zakrvavenom plastovom vrecku. „Násilie je jediné riešenie zrady federálnej vlády,“ tvrdí držiac hlavu svojho otca. „Toto je hlava Mikea Mohna, môjho otca a federálneho zamestnanca s viac ako 20 ročnou praxou. Teraz je v pekle ako zradca svojej krajiny,“ dodal Mohn.

image

Otec ju zmlátil remeňom, zomrela v skrini. Príbeh malého českého dievčatka strašil policajtov ešte dlhé roky

Podľa DialyMail jeho otec vlastnil dva podniky – upratovaciu firmu a spoločnosť zameranú na vzdelávanie a gramotnosť. Neexistujú žiadne dôkazy o tom, že by bol federálnym zamestnancom.

Video bolo zverejnené na Mohnovom youtubovom kanáli, kde mal 115 sledovateľov. V klipe vyhlasuje, že ekonomika je „takmer zničená“ a väčšina Američanov si „už nemôže dovoliť americký sen“.

Mohn ďalej povedal, že ponúka odmenu jeden milión dolárov (920-tisíc eur) každému, kto by mohol zabiť najvyšších predstaviteľov vrátane riaditeľa FBI Christophera Wraya, generálneho prokurátora Merricka Garlanda a bývalého generálneho prokurátora Billa Barra . 

Je presvedčený, že došlo k „globalistickému a komunistickému“ sprisahaniu proti Spojeným štátom. Povedal, že „zradný Bidenov režim“ chce poslať „americkú armádu do zámoria, aby bojovala za Ukrajinu a zomrela v ruskej zime“.

Mohn protestoval proti „veľkým technologickým spoločnostiam vyhýbajúcim sa daniam“ a tým, ktorí stoja za americkým väzenským systémom.  „Ja a mnohí iní vodcovia vieme, ako napraviť Ameriku, ale musíme za to bojovať,“ dodal na záver, v ktorom svoje video ukončil dlhým citovaním z biblie o svojej posvätnej úlohe.

Zatkli ho ešte v ten deň

Polícia bola prvýkrát privolaná do domu v utorok tesne po siedmej večer miestneho času a v kúpeľni našli bezhlavé telo, uviedol náčelník Joe Bartorilla z policajného oddelenia Middletown. Levitttownnow uviedol, že Mohna zatkli v utorok po deviatej večer, dve hodiny od jeho domu vo Fort Indiana Gap v Pensylvánii. 

Mohn žil u svojho otca spolu s matkou Denice (63), bratom Zacharym (35) a sestrou Stephanie (38).

Že nešlo o jednorázový skrat dosvedčujú aj nezmyselné právne bitky proti štátu, v ktorých Mohn žaloval Spojené štáty o desať miliónov za to, že si nevie nájsť prácu a splatiť študentskú pôžičku. Okrem toho písal aj poéziu a manifesty plné sprisahaní s názvami America‘s Coming Bloody Revolution, či zbierku básni ‘Poems I Wrote While Stoned: A Collection Of Poems.

 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 01:33