Známe tváre showbiznisu sa ospravedlňujú Kate Middleton za nemiestne vtipy.Tasr/ap/instagram/blake Lively/kim Kardashian/
StoryEditor

Najskôr vtipkovali na jej účet, teraz sa ospravedlňujú. Ako celebrity reagujú na správu o diagnóze Kate Middleton?

Viktória Revajová26.03.2024., 12:30h

Blake Lively, či Kim Kardashian. Ani známe tváre showbiznisu neobišli špekulácie, ktoré sa začali šíriť okolo princeznej z Walesu bez povšimnutia. Najprv sa Kate Middleton posmievali, teraz sa pred svetom musia kajať.

Lajkuj Brainee.sk na

Po dlhej absencii na verejnosti a kauze s photoshopom princezná z Walesu vyšla s pravdou na svetlo sveta a vo videu oznámila, že jej bola diagnostikovaná rakovina. Správa šokovala celý svet, aj v kontexte udalostí, ktoré jej predchádzali.

Kate na verejnosti nebolo vidieť od Štedrého večera, po tom čo Kensingtonský palác oznámil, že princezná absolvuje plánovanú operáciu brucha. Internet postupne začali zaplavovať konšpirácie

Rozruch okolo kráľovskej rodiny sa nepodarilo utíšiť ani zverejnením rodinnej fotografie na deň matiek. Tá, naopak, vzbudila ešte väčšiu záplavu reakcií. Viaceré tlačové agentúry si totiž všimli na fotografii niekoľko nezrovnalostí, a tak ju pre obavy, že bola zmanipulovaná, stiahli. Princezná Kate neskôr priznala, že zásahy do snímky urobila ona a ospravedlnila sa.

Na kauze sa priživila Blake Lively

Práve nepodarenej fotografie sa chytila niekdajšia hviezda seriálu Gossip girl, všíma si portál Variety.

Herečka 15. marca zdieľala komicky upravenú fotografiu, ktorou propagovala svoju značku nápojov a nápadne odkazovala na photoshopovú kauzu princeznej Kate. Blake Lively na zábere, ktorý medzičasom vymazala, sedí pri bazéne a v ruke zviera plechovku, pričom má neprirodzene zväčšený palec a nad hlavou sa jej vznáša citrón. 

Herečka sa však ako jedna z prvých za svoj výstrelok ospravedlnila. „Som si istá, že to dnes nikoho nezaujíma, ale cítim, že to musím povedať. Zverejnila som hlúpy príspevok, ktorý sa týkal ‘failu s photoshopom‘ a páni, dnes ma to znechutilo. Ospravedlňujem sa,“ napísala v príbehu na Instagrame a nemiestnu fotku odstránila.

Kim Kardashian sa ocitla pod tlakom

K rovnakému kroku ľudia vyzývajú aj Kim Kardashian. Tá na svojom profile pred týždňom zverejnila fotografiu, ku ktorej doplnila popis v podobe narážky na princeznú z Walesu. „Som na ceste nájsť Kate,“ napísala na Instagrame.

image

Kim Kardashian čelí výzvam na stiahnutie príspevku a ospravedlnenie princeznej Kate.

Instagram/kim Kardashian/

Kim za ironickú narážku teraz čelí kritike. Ľudia ju v komentároch pod príspevkom vyzývali, aby sa ospravedlnila a príspevok stiahla. Spočiatku na viaceré výzvy nereagovala, no nakoniec po vzore Blake Lively americká miliardárka zverejnila príbeh v ktorom sa ospravedlnila. „Som v rovnakom veku ako ona, takže ma to zasiahlo. Posielam jej modlitby a veľa pozitívnej energie,“ uviedla. Príspevok však doteraz nestiahla.

Popol na hlavu si sypú aj ďalší

Kardashian a Lively nie sú jediné tváre showbiznisu, ktoré sa priživili na populárnej téme predošlých týždňov. Aj moderátor Jimmy Kimmel, ktorý uvádzal tohtoročné odovzdávanie Oscarov sa nechal uniesť na vlne špekulácií. Vo svojej večernej talkshow prirovnal zmiznutie Kate Middleton k Melanii Trump. „Kate zmizne na niekoľko týždňov a celá krajina sa ide zblázniť, zatiaľ čo Melaniu sme nevideli od roku 2021,“ povedal a publikum vybuchlo smiechom.

image

Princezná Kate má rakovinu, lekári jej naordinovali chemoterapie. Nádor našli pri januárovej operácii

S ospravedlneniami prišli aj ďalšie známe tváre, píše portál The Mirror. Britský glosátor Owen Jones na sociálnej sieti X priznal, že sa „hanbí“ za svoje správanie. „Ako niekto, kto o tom špekuloval bez toho, aby zvážil, že by sa to mohlo týkať vážneho zdravotného stavu sa veľmi hanbím. Prajem jej všetko dobré,“ napísal.

K ospravedlneniam sa postupne pridali aj ďalší, ako napríklad bývalá speváčka Kerry Katona, ktorá ľutuje, že sa nechala vtiahnuť do „králičej nory“ špekulácií o zdraví princeznej z Walesu.

image

Soláriá sú stále populárne, hoci zvyšujú riziko vzniku rakoviny kože. Ich negatívny vplyv bagatelizuje aj Kim Kardashian

Ticho nezostala ani herečka Meghan King, ktorá sa predtým tiež pobavila na účet Kate Middleton, keď žartovala, že si najala jasnovidca, aby našla „zmiznutú“ princeznú. Teraz na Instagrame priznala, že sa „cíti naozaj zle“ za to, že prispievala k škodlivým teóriám o princeznej. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. apríl 2024 22:43