Linda Andrade je momentálne miliardárka. Vyrastala ale v chudobe.Profimedia.cz/
StoryEditor

V 14-tich začala podnikať, teraz je z nej miliardárka. Vyrastala v chudobe, dnes si užíva bohatstvo

bibiDnes.cz22.03.2023., 08:00h

23-ročná Linda Andrade vyrastala vo veľmi chudobných podmienkach a už ako dieťa si povedala, že chce vo svojom živote viac.

Lajkuj Brainee.sk na

Keď mala 14 rokov, začala podnikať a o pár rokov neskôr je z nej miliardárka. Dnes si užíva luxus a len za kozmetiku mesačne utratí v prepočte vyše dvestotisíc korún (viac ako 8 tisíc eur), píše sa na portáli iDnes.

Linda sa narodila v Jordánsku, ale keď mala dva roky, s rodinou sa presťahovala do USA. Tam žila spoločne s ďalšími piatimi členmi rodiny v dvojizbovom byte a ako sama hovorí, nebolo to jednoduché. Jej rodičia nemali veľa finančných prostriedkov, takže sa už ako dieťa rozhodla finančne pomáhať. Založila si svoju vlastnú spoločnosť a predávala kozmetické produkty. 

Treba si ísť za našimi snami

„Mala som šťastie, že o moje produkty bol veľký záujem. Aj vďaka sociálnym sieťam som sa so svojou spoločnosťou dostala do povedomia ľudí,“ uviedla žena. Dnes má niekoľko spoločností a okrem toho tiež vlastní luxusné kúpele. 

Keď mala 19 rokov, vydala sa a spoločne so svojím manželom založila ďalšie firmy, ktoré skvelo prosperujú. Ako sama uvádza, ešte pred pár rokmi sa jej ani nesnívalo, že by mala taký úspech a šťastie. A aký je jej recept na šťastie? „Ísť si za svojím snom je to najdôležitejšie. Nenechať sa nikým odradiť a tvrdo pracovať,“ doplnila pre portál Daily Mail. Dnes už ale vraj užíva ako žena v domácnosti a uvažuje nad založením rodiny. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 17:19