Strašidelná chata.Twitter/Airbnb
StoryEditor

Des a hrôza v odľahlých lesoch Salemu. Airbnb ponúka na prenájom najstrašidelnejší dom na svete

pc29.09.2022., 16:00h

Ak chceš zažiť najdesivejšiu noc svojho života, máš jedinečnú príležitosť ubytovať sa v strašidelnej chate, ktorá sa nachádza v odľahlých lesoch Salemu. Nejedného potenciálneho followera by storky určite zaujali.

Lajkuj Brainee.sk na

Ubytovanie cez platformu Airbnb nám dáva priestor objavovať nové miesta a krajiny. Hotelové izby sa razom zmenili na originálne zariadené byty, vily s bazénmi, no na platforme nájdeš aj zážitkové ubytovanie v karavane či autobuse. 

Niektorí ľudia však narazili aj na desivé ubytovanie, na ktoré by najradšej zabudli. Príkladom je zážitok 28-ročnej Sienny, ktorá si všimla čiernu dieru na strope. Tá slúžila ako tunel pre obrovské pavúky, ktoré mali veľkosť taniera, a preto sa radšej rozhodla stráviť noc v aute. 

image

Pavúky po celom strope či stretnutie so sektou. Ľudia sa podelili o najpodivneješie zážitky na ubytovaní cez Airbnb

Ak však chceš zažiť najdesivejšiu noc svojho života, máš jedinečnú príležitosť ubytovať sa v strašidelnej chate, ktorá sa nachádza v odľahlých lesoch Salemu v štáte Massachusetts. Informoval o tom portál CNN.

Desivý zážitok na celý život 

Sestry Sandersonové, bosorky zo 17. storočia, sú späť. Disney+ bude od 30. septembra vysielať očakávaný film Hocus Pocus 2

Airbnb pri tejto príležitosti ponúka možnosť prenocovať v chate, kde pravdepodobne ani nezažmúriš oko. „Naša vŕzgajúca stará chata sa nachádza vysoko medzi stromami a láka návštevníkov ako v tranze. Vstúpte oknom, no dávajte si pozor – vo vnútri vás čaká pavučina a dym z nášho kotlíka,“ píše sa na stránke Airbnb. Rezervácie sa sprístupnia 12. októbra o 19:00 hod. 

Ľudia dokonca budú môcť nahliadnuť do knihy kúziel, no Kathy Najim, ktorá hrá vo filme Mary Sanderson, to neodporúča. Zážitok bude aj bez toho desivý a jedinečný. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 10:58