Len za dve eurá tak môžeš zažiť na niekoľko minút párty so všetkým, čo k nej patrí. Teledisko, @tiktok_armenia/canva/
StoryEditor

Teledisko: Máš aj ty počas dňa potrebu „zarejviť“ si? V najmenšom berlínskom klube si môžeš zadupkať kedykoľvek

Marek Moravčík18.03.2023., 15:00h

Zvonka vyzerá ako telefónna búdka, vo vnútri však nájdeš klub narvaný do dvoch metroch štvorcových. V Berlíne môžeš na tieto párty-búdky naraziť rovno na troch miestach a za poplatok si poriadne zakrepčiť.

Lajkuj Brainee.sk na

Teledisko je protipólom pre bežný nočný život v hlavnom meste techna (a v neposlednom rade aj Nemecka). 

Na prvý pohľad vyzerajú ako telefónne búdky no vo vnútri miesto mobilu nájdeš disko guľu a blikajúce svetielka. Tešiť sa môžeš aj dymostroj a poriadny sound systém, ktorý ti naplno vypeckuje hocičo, čo si vyberieš v playliste (od Backstreet Boys po Billie Eilish).

image

Tatérka Kika: Rodičia neznášajú tetovania, ktoré sú tvojou súčasťou, hovorila mi vo svojom štúdiu, kým ma tetovala

Miesto kávy s croissantom si tak môžeš vychutnať poriadnu párty hneď zrána, a to len za dve eurá. V búdke je tiež zabudovaná kamera, ktorá môže priebeh tvojej párty nasnímať a keď skončíš, vypľuje ti fotky - poprípade ti môže spraviť video (za tieto možnosti si však priplatíš).

Stiesneným priestorom sa nenechaj odradiť, do búdky sa komfortne vtesnajú minimálne traja a pokojne aj viacerí - tvoja partia sa tak môže premeniť na jeden veľký, šťastný skackajúci sendvič.

image

Máš len 60 eur a chceš ísť do Viedne? Strávili sme tam noc, boli v queer baroch a zisťovali, či sa zmestíme do budgetu

Rave búdky nájdeš na troch miestach. Na Zlaté Teledisko narazíš v lokalite RAW vo Friedrichshaine (Revalerstr 99, 12045 Berlin), táto funguje non-stop. Ružovú nájdeš pri klube Kater Blau, je však otvorená len vtedy, keď aj klub. Posledná modrá sa nachádza na Holzmarktstr (Holzmarktstr 25, 10243 Berlin), otvorená je však len od 6 rána do 10 večer. Ďalšie dve kábinky - čierna a biela - sú mobilné a stále sa premiestňujú, dajú sa však rezervovať.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/cestovanie/tipy, menuAlias = tipy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. máj 2024 08:13