Ilustračná snímka.Pexels.com/Valeria Boltneva, Twitter
StoryEditor

Toto chceli Rusi? V novom McDonalde ponúkajú zákazníkom plesnivé burgre, FOTO ako dôkaz

pc06.07.2022., 08:00h

Sťažnosti na nedostatok mäsa v cheeseburgeroch a najnovšie vraj plesnivé žemle. Internet obleteli fotografie hamburgerov, ktoré sa údajne predávajú v novom ruskom „McDonalde“.

Lajkuj Brainee.sk na

Mnohé západné firmy zatvorili svoje prevádzky v Rusku na protest proti vojne na Ukrajine. Urobil tak aj americký fastfoodový gigant McDonald's. Ľuďom však chýbali hamburgery, a v krajine čoskoro otvorili prevádzky s názvom Vkusno & Tochka. Svet však prednedávnom obleteli fotografie plesnivých hamburgerov, informoval portál Unilad.

Zábery zverejnila na Telegrame

Zábery zverejnila Ksenia Sobchak, osobnosť ruskej televízie, na Telegrame. „Vyzerá to tak, že nerešpektujú štandardy McDonald's, minimálne čo sa týka kontroly kvality produktov. Dnes boli zaznamenané tri prípady, keď zákazníkom predali plesnivú žemľu,“ citoval jej slová portál Unilad.

Portál Daily Mail zas poukázal na to, že súčasťou cheeseburgerov sú podľa návštevníkov skromné porcie mäsa v porovnaní s tým, čo ponúkal McDonald's.

image

Burger v McDonalde je pre mňa väčšou zárukou kvality ako väčšina bratislavských reštaurácií, hovorí zakladateľ Estévečky

Zatvorili prevádzky, Rusi si otvorili vlastné

Americký fastfoodový gigant v reakcii na ruskú inváziu na Ukrajine v marci informoval, že po 32 rokoch pôsobenia v Rusku zatvára svojich 850 prevádzok v krajine na protest proti vojne na Ukrajine.

Oleg Paroev, generálny riaditeľ nového Vkusno & Tochka, zas oznámil, že nový reťazec plánuje znovuotvoriť pôvodných 850 ruských reštaurácií McDonald's pod novým názvom.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:26