Nela Slováková prekvapivo o plastikách: Nehanbím sa povedať, aké úpravy na sebe mámInstagram.com/nelaslovakova
StoryEditor

Nela Slováková prekvapivo o plastikách: Nehanbím sa povedať, aké úpravy na sebe mám

iDnesrenazar22.12.2021., 14:00h
Víťazka reality šou Hotel Paradise a influencerka Nela Slováková (31) sa rozhovorila o Vianociach, svojom podnikaní i plastikách. Za tie sa rozhodne nehanbí.
Lajkuj Brainee.sk na

„Mám upravené prsia a ľahko nos a raz za dva roky chodím na ústa tak, aby to vyzeralo veľmi prirodzene,“ povedala.

Ako veľmi prežívate vianočné sviatky? Nakupujete darčeky s veľkým predstihom?

Strašne veľmi prežívam Vianoce. Som ako malé dieťa, som nahnevaná, keď nedostanem žiadne darčeky. (smiech) Ale to sa našťastie nikdy nedeje, aj keď v poslednej dobe, čím je človek starší, tak ich dostáva menej, čo dúfam, že by sa mohlo zmeniť! Mám veľmi rada Vianoce, tú atmosféru a vôbec to všetko naokolo. Že sa človek zíde s rodinou. Aj keď naša rodina sa bohužiaľ máličko zúžila, hoci sme iba s mamkou, bratom, babičkou, tak je to super.

Komu väčšinou oznamujete svoje priania?

Asi je to väčšinou partnerovi, ale nikdy sa mi veľmi žiadny nesplnilo.

Čo sa týka tých partnerov, je niekto, kto pre vás bude môcť nakupovať?

Tak ja dúfam, že všetci mi kúpia darčeky. Oni moju adresu do Neonek poznajú, tak by mi tam mohli prichádzať nejaké darčeky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

Čím robíte radosť sama sebe? Nikto iný to asi lepšie neurobí...

Je to tak. Od určitej doby si všetky veci kupujem sama. Som na to hrdá, že nemám žiadneho sponzora, dalo by sa to tak povedať. A je to o ženských veciach. Sú to kabelky, topánky. To je asi moja vášeň.

Ste typ ženy, ktorý sa hanbí partnera o niečo požiadať? Že už dopredu sama viete, že to stojí príliš.

O darčeky si nerada hovorím. Myslím si, že by ten muž mal vycítiť a mal by poznať ženu a vedieť, čo by práve chcela. Nie som ten typ. Radšej pôjdem a kúpim si to.

Mali ste vždy podnikavého ducha, alebo to prišlo až v určitom období?

Úplne od malička. Pamätám si, keď boli také tie mačkacie balóniky, ktoré sa plnili múkou a rôzne sa tvarovali, tak som to vyrábala a pred barakom som to predávala ako bezdomovec asi za desať korún.

Nehľadiac na covid majú e-shopy väčšie tržby. Vy, ako majiteľka jedného, ​​ste spokojná?

Musím zaklopať, som poverčivá na zaklopanie a vždy to robím, my sme v podstate išli stále a nonstop. A vzhľadom k tomu, že nemáme len kamennú predajňu, ale aj e-shop, tak aj cez zatvorenie kamennej predajne, išiel e-shop na dvesto percent a už vôbec vtedy v rúškach, že jo. Teraz som veľmi spokojná. Veľmi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

S tým úspechom v podnikaní samozrejme prichádza závisť od sociálnych sietí. Ako sa s tým vyrovnávate?

Veľmi častá otázka. Veľa ľudí na nej odpovedá, že im to nič nerobí, ale klamú, pretože je to veľmi náročné na psychiku. Každému človeku, ktorý dokáže takto cez siete anonymne uraziť, by som priala, aby si to raz zažil. Príjemné mi to určite nie je, ale ja to úplne vypúšťam.

Na druhej strane musím povedať, že tá závisť a zrada je pre mňa oveľa bolestivejšia od človeka, ktorý bol mojou rodinou a už nie je. To je pre mňa veľmi zásadné. Samozrejme sa stali, alebo diali veci, ktoré neboli úplne kóšer, v rámci rodiny, ale nemyslím si, že by rodina mala skončiť. Takže z cudzích ľudí si nič nerobím, ale skôr s rodinou ma to trápi.

Čo sa týka medziľudských vzťahov, povedali by ste o sebe, že ste citlivá duša?

Často plačem, dojímam sa. Stačí mi vidieť Malé lásky, pôrody a tieto veci. Takže som veľmi citlivá, ale asi to nedávam úplne na obdiv. Poznať to. Som veľmi silná osobnosť, to si o sebe myslím, a určite sa mi to neodoprie. Ale som na druhej strane veľmi citlivý človek.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

Patríte medzi ženy, ktoré na sebe, čo sa týka vzhľadu, nešetria, aby ste vyzerali mlado?

Ja teda sa vôbec nehanbím za to, aké úpravy na sebe mám. Pretože za mňa nie je vôbec potrebné sa toho báť. Nechápem, prečo niekto tvrdí, že nemá plastickú úpravu, keď to nie je pravda. Myslím, že o mne je veľmi dobre známe, aké úpravy mám a nemám. A hoci mám upravené prsia, ľahko nos a raz za dva roky chodím na ústa tak, aby to vyzeralo veľmi prirodzene, tak tvrdím, že je lepšia prirodzenosť. Nie úplne dlhé riasy ako metly. Nie nijak dlhé nechty, všetkého tak akurát.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

Inšpirujete sa u nejakých influencerov?

Trochu sa hanbím, pretože veľmi nesledujem ani Čechov. Sledujem ľudí, ktorí sa mi páčia, sú pre mňa inšpiráciou a pozitívnou náladou. To je napríklad Zuzka Lešák Čierna, Nikol Švantnerová, Monika Bagárová. Zahraničné úplne veľmi nesledujem, ale je mi strašne sympatické sledovať pozitivitu. Aj keď sa v dnešnej dobe tvárim ako namajstrovaná a arogantná, tak je mi strašne ľúto, čo sa deje a myslím si, že bude iba horšie. Je mi z toho strašne smutno.

Nakopne to váš deň, ak vás niekto na Instagrame pochváli?

Ježiš, určite, každý deň. Denne čítam správy, ktoré mi ľudia píšu. Samozrejme neodpíšem na všetky, ospravedlňujem sa, ale na väčšinu z nich sama odpisujem. Nie je to tak, že by som trávila na telefóne čas nonstop. To úplne nemám rada. Ale keď som sama, prídem domov, tak moja druhá pomyselná práca je Instagram. Vlastne komunikácia s ľuďmi je veľmi dôležitá. Ja v podstate, čo si budeme hovoriť, my všetci z tých ľudí žijeme. Tým, že sa im páčime, že nás radi sledujú. Podľa mňa je úplné minimum dať im nejakú spiatočku, nejaký spiatočný feedback.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 04:10