Šialená influencerka chladnokrvne zavraždila matku. Rozpárala ju ako poľovník z Červenej čiapočkyTwitter.com/asterias56
StoryEditor

Šialený útok influencerky. Žena chladnokrvne rozpárala svoju matku

ros01.01.2022., 13:00h
Mladá, len 22-ročná moldavská instagramová modelka, influencerka a študentka medicíny Anna Leikovic šokovala celý svet. Nielenže svoju matku brutálne zavraždila, ona jej dokonca vytrhla tlčúce srdce z tela.
Lajkuj Brainee.sk na

Po tom, čo sa k tomuto ohavnému činu priznala, skončila na psychiatrii. Čo dievča k brutálnej vražde viedlo? Vyzerá to tak, že za všetkým stojí hnev, drogy a silne narušená psychika, informuje český portál Expres. Aj keď sa vražda odohrala už minulý rok v decembri, až teraz sa mladá žena pozrela spravodlivosti do očí.

Matku napadla v hneve, zaútočila na ňu nožom. Telo rozpárala a vybrala niekoľko orgánov Potom sa osprchovala a akoby nič zamierila na rande so svojím priateľom, ktorý nemal najmenšie tušenie, čoho je jeho partnerka schopná. Keď spoločne popíjali šampanské, priznala sa mu k brutálnemu činu.

Za to, že svoju štyridsaťročnú matku ubodala a prakticky popravila, nepôjde do väzenia. Poputuje ale rovno do psychiatrickej liečebne. Najhoršie na tom je to, že počas tejto otrasnej "pitvy" napadnutá Praskovya Leikovic ešte žila. Umierala zdĺhavo a bolestivo. Dokonca aj srdce jej dcéra vyrezala, keď matka ešte žila. Potom jej z tela vybrala aj ďalšie orgány vrátane pľúc alebo čriev, to už však žena bola po smrti. Na páranie tela dievča použilo kuchynský nôž.

Po vražde pôsobila podľa partnerovej výpovede veľmi pokojne, aj preto nemohol jej priznaniu najprv vôbec uveriť a myslel si, že si z neho Anna robí len srandu. Keď sa jej vypytoval na podrobnosti „prípadu,“ zarazilo ho, že mu odmieta odpovedať. V tej chvíli mu došlo, že by na historke s vraždou predsa len mohla byť štipka pravdy.

Počkal teda, až v jeho dome Anna zaspí a sa vybral k nej domov, aby zmonitoroval situáciu. To, čo v dome našiel, sa dá len ťažko popísať slovami, okamžite však kontaktoval políciuPodľa influencerkinej babičky bola Anna alkoholička a brala drogy

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Leikovic (@anna_leikovic)

Mesiac pred vraždou privolali do domu Leikovicových záchranka, keď sa dievča predávkovalo omamnými látkami. Od tej chvíle ju matka presviedčala, aby sa liečila a chcela jej pomôcť. To sa ale nepodarilo a keď matka Anne oznámila, že s ňou chce zájsť na testy, aby zistila, či nemá dcéra v krvi zase nejaké zakázané látky, dievča tým akurát naštvala a vyprovokovala k hroznému činu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 14:21