Kanye West bude kandidovať za prezidenta.Kevin Lamarque/Reuters
StoryEditor

V Amerike to vyzerá na poriadny bizár. Kandidatúru na prezidenta oznámil Trump aj Kanye West

Michal Čiernik21.11.2022., 10:20h

Prezidentské voľby v USA budú v roku 2024 aj s kontroverzným raperom.

Lajkuj Brainee.sk na

Video, v ktorom West hovorí, že Milo Yiannopoulos pracuje na jeho kampani, prichádza len krátko potom, čo bol jeho účet na Twitteri znovu obnovený. Pred prevzatím sociálnej siete Muskom mu ho totiž zakázali za extrémne pravicové a antisemitské príspevky. „Toto tu je Milo, pracuje na kampani,“ povedal West vo videu. „ Áno. Je to jednoduché, pretože mi nikto nemôže nakázať, mal by si povedať toto, nemal by si povedať tamto. Pozerám sa do budúcnosti,“ reagoval West na komentár či to myslí vážne. 

Milo Yiannopoulos pravdepodobne najpolarizovanejšou pravicovou postavou na svete. Bol zakázaný absolútne na všetkých existujúcich platformách sociálnych médií. Politický provokatér prednášal na niektorých z najprestížnejších univerzít a kvôli svojim krajne pravicovým názorom ho z nich vyhodili. Niet divu, že sa títo dvaja dali dokopy.

image

Nemožné sa stalo skutočnosťou. Elon Musk na základe hlasovania ľudí obnovil účet Donalda Trumpa na Twitteri

Musk, ktorý kúpil spoločnosť za 44 miliárd dolárov, obnovil pred nedávnom aj účet Trumpovi, ktorý následne tiež oznámil svoju kandidatúru. Žeby sa temné predikcie po prevzatí sociálnej siete stávali skutočnosťou? 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 06:04