Známa streamerka s Tourettovým syndrómom opisuje, ako tento stav ovplyvňuje aj jej sexuálny život.Youtube/ladbible Tv/
StoryEditor

Udrela svojho bývalého partnera pri sexe do penisu. Známa youtuberka opisuje, aký je život Tourretovým syndrómom

Michal Čiernik09.02.2023., 09:00h

Známa streamerka s Tourettovým syndrómom opisuje, ako tento stav ovplyvňuje aj jej sexuálny život.

Lajkuj Brainee.sk na

Youtuberka a streamerka Sweet Anita (32) žila s tikmi odkedy si pamätá. Ako dieťa privádzala mamu do rozpakov vlčím zavíjaním na ulici, častým nadávaním a vykrikovaním vecí, ktoré nemyslela vážne.

Tourretova choroba sa zvyčajne vyvíja v detstve a prejavuje sa rôznymi fyzickými a hlasovými tikmi. Najčastejšie je to žmurkanie, krčenie plecami, skákanie, pískanie, kašľanie, vydávania rôznych zvukov či hovorenia náhodných slov a fráz a v neposlednom rade nadávaním.

Lekári si to nevšimli

Presne to sa stalo aj Anite, ale lekári si to žiaľ v detstve nevšimli. Namiesto toho je povedali, že „pravdepodobne len hľadá pozornosť a že z toho vyrastie,“ prezradila Anita v rozhovore pre LadBible.

Anita sa v priebehu rokov dozvedela o tomto syndróme, svoj stav si s ním však nespájala. „Žila som v stereotype, nikdy som si nemyslela, že by sa to mohlo týkať aj mňa.,“ povedala. „Myslela som si, že v mojom prípade ide len o nadávky, netušila som, že to môže byť také komplikované a zložité, ako som zistila až časom,“ dodala yuotuberka.

Pri dobrom sexe sa tiky nevyskytujú

Anita si všimla, že existujú „určité situácie“, kedy sa jej tiky nevyskytujú. Ide väčšinou prípady, kedy sa môže „sústreďovať a fixovať na niečo bez rozptyľovania“. Ako skvelí príklad uviedla sex, aj tu však nastávajú isté komplikácie. „Veľa ľudí, ktorí majú Tourettov syndróm, zistili, že počas sexu majú menej tikov alebo dokonca žiadne,“ uviedla Anita. „Deje sa to preto, lebo vtedy väčšinou smerujete celú vašu pozornosť len na ten sex. Takže sa to týka len naozaj extrémne dobrého sexu,“ priznala.

image

Youtuber zdolal šialenú výzvu. Obrovský tanier plný grilovaných pochúťok zjedol za rekordný čas

Akonáhle ten sex nestojí za veľa, koncentrácia sa stráca a tiky sa vracajú čo romantiku môže pokaziť ešte viac. Stalo sa to aj Anite, keď raz počas intímnej chvíľky udrela do penisu svojho vtedajšieho partnera. Samozrejme vedel, že to nebolo úmyselné a Anita dodala, že boli potom spolu ešte ďalších päť rokov.

image

Bizarný zákon ovplyvní každého slovenského YouTubera a TikTokera. Po novom sa musí každý nahlásiť štátnej organizácii

Anite oficiálne diagnostikovali Tourretov syndróm až keď mala 27 rokov. A ako sama hovorí, vtedy sa jej život začal nanovo. „Všetko sa pre mňa zmenilo. Dostala som prácu, priatelia a rodina ma prijali a to vďaka tomu, že tie krátke nedobrovoľné agresívne výbuchy mali konečne vysvetlenie,“ dodala streamerka na záver.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. máj 2024 11:00