Čističi miesta činu sa podelili o zábery zo svojej krvavej práce.Twitter/revistaistoe/
StoryEditor

Brutálne platená práca, ale chcel by si to robiť? Čističi miesta činu opísali, ako ich robota vyzerá

Michal Čiernik19.05.2023., 09:00h

Dvojica upratovačov, ktorí čistia priestory po brutálnych vraždách, si založili TikTok. Zábery krvi, vnútorností a príbehy o vraždách prilákali mnoho sledovateľov.

Lajkuj Brainee.sk na

Tom DeSena a Junior Lallbahan sú duo, ktoré sa skrýva za tiktokovým účtom thesoulmediators, ktorý má viac ako 220 000 sledovateľov. Svojim fanúšikom prinášajú pohľad do ich krvavej práce, pri ktorej čistia miesta po vraždách.

Pre Dialy Mail prezradili, že vždy vopred dostanú papier s adresou a popisom brutality zločinu, na ktorom sa chystajú pracovať. „Zriedkavo dostaneme fotografie z miesta činu,“ prezradil DeSena. „Niekedy je ale lepšie toho dopredu príliš veľa nevedieť, pretože nás to udržiava v strehu pripravených na čokoľvek,“ vysvetlil čistič.

Najhorší je ten zápach

Jediné, čo potrebujú vedieť, je podľa 23-ročného mladíka prítomnosť drog, či sa v dome nachádzajú alebo nachádzali zviearatá alebo zbrane. Ich prípady zahŕňajú všetko od vrážd, cez samovraždy až po prirodzené úmrtia bez dozoru. „Smrad mačacieho trusu a pach zhnitého (a myslím naozaj zhnitého) mäsa sú pre mňa horšie ako čokoľvek iné,“ prezradil DeSena.

image

Tom DeSena a Junior Lallbahan sú duo, ktoré sa skrýva za tiktokovým účtom thesoulmediators, ktorý má viac ako 220 000 sledovateľov.

Tiktok/thesoulmediators/

DeSena tvrdil, že má bakalársky titul z trestného súdnictva na Farmingdale State College na Long Islande so zameraním na presadzovanie práva a výpočtovú techniku, s vedľajším štúdiom práva. Po vysokej škole mal však problém zamestnať sa. „Nikdy som nemal záujem o oblasť krviprelievania a príšernosti, ale nikdy som nemal ani slabý žalúdok. Táto práca, jednoducho povedané, znela cool,“ prezradil DeSena.

Útok s kladivom 

DeSena povedal, že najhroznejšie miesto činu, na ktorom pracoval, zahŕňalo dve obete, o ktorých je presvedčený, že sú stále nažive. „Muž priviedol svojho priateľa, aby sa v noci s ním a jeho ženou zdržiaval v jeho dome,“ tvrdil. „Bol v tom buď alkohol alebo drogy, ale niečo viedlo k tomu, že priateľ našiel a schmatol kladivo a napadol nielen svojho priateľa, ale aj jeho manželku,“ opísal incident. „Muž a jeho manželka boli ponechaní niekoľko hodín v rôznych častiach domu v kritickom stave, kým jeden z nich pravdepodobne nezavolal na číslo 911,“ povedal. Pre Daily Mail však „nechcel vysvetľovať“, prečo si myslel, že prežili.

Jeho kolega Lallbachan, ktorý pracuje pre nemenovanú spoločnosť osem alebo deväť rokov, tvrdil, že jeho najhoršia scéna zahŕňala kufor plný mŕtvych tiel. V roku 2020 musel Junior vykonávať prácu v nemocnici v New Yorku, kde musel v podstate dezinfikovať pohrebné vozidlá. „Počas cesty do práce Junior povedal, že nevedel, že sú v nich stále mŕtvoly. Takže keď vošiel do prívesu a uvidel všetky tie biele vaky na telá, okamžite cítil a vedel, že niečo nie je v poriadku,“ tvrdil DeSena o skúsenosti svojho partnera.

Občas predstierajú, že to nieje skutočné

Keď príde na mentálne riešenie toho, čo dvojica denne vidí, Lallbachan povedal, že často predstiera, že tie hrozné pohľady, ktoré vidí, nie sú skutočné. „Samozrejme, každú chvíľu mi niečo napadne, ale vtedy si len pripomínam, že som to nebol ja, ani môj život. Presviedčam sám seba, že to svojím spôsobom ani nie je skutočné,“ povedal pre Daily Mail.

image

Ako vyzerá najšpinavšia práca na svete? Potápači pracujú v kanalizáciách v otrasných podmienkach

Najhoršie je však vysporiadať sa s rodinou zosnulých. „Hoci ku každému jednému človeku a situácii pristupujem rovnako, nič ma nezasiahne viac, ako keď vidím zmätenú matku alebo otca, ktorí práve prišli o svoje dieťa, alebo zlomené dieťa, ktoré sa vyrovnáva so stratou svojich rodičov,“ povedal DeSena na záver.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:27