LEGO x Adidas
StoryEditor

LEGO spája sily s adidas. Pestrofarebná kolekcia ťa odzbrojí premysleným a hravým dizajnom

Miroslav Kamody16.06.2021., 14:30h
Už 1. júla sa dostane do predaja očakávaná nová kolekcia LEGO x Adidas. Prinesie aj jeden unikátny kúsok, po ktorom bažia zberatelia.
Lajkuj Brainee.sk na

V detstve sme po ňom všetci túžili a mnohí mali to šťastie, že ho skutočne mali doma. LEGO je tu s nami už takmer 90 rokov a stalo sa vyhľadávaným produktom nielen pre malé deti, ale aj dospelých zberateľov.

Tentokrát sa dánsky gigant zameral na svet módy a svoje sily spojil so značkou adidas. Nová spolupráca je špecifická hneď vo viacerých smeroch. Kolekcia hýri farbami a okrem tenisiek nechýba ani oblečenie. 

LEGO x adidas cieli primárne na deti, a preto nechýba ľadvinka či teplákové súpravy. Najväčší rozruch však spôsobil špeciálny zberateľský kúsok, ktorý si len tak večer do mesta neobuješ. 

LEGO x Adidas

​Ide totiž o špeciálny model Superstar v skutočnej veľkosti, ktorý si kompletne celý vyskladáš z kociek. LEGO ti k modelu pribalí aj 17 špeciálnych elementov. Je teda na tebe, ktorý z nich použiješ a vo výsledku môžeš vytvoriť originál, ktorý nikto na svete ešte nemá. 

Za tento kúsok zaplatíš 90 dolárov (približne 74 eur). Celá kolekcia bude dostupná od 1. júla, no už teraz je jasné, že ak si z nej chceš niečo uchmatnúť, budeš sa musieť poponáhľať. Dopyt totiž bude obrovský. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 07:02