Totálny bizár: Matka s dcérou vyzerajú ako sestry a tak to využívajú. Chodia totiž na spoločné rande (ilu)Instagram.com/joleendiaz
StoryEditor

Matka s dcérou na sociálnych sieťach vyrážajú dych. Spolu chodia aj na rande!

iDnesbib25.12.2021., 15:00h
Jollen nikto neverí, že má 44 rokov. Tipoval by si jej taký vek?
Lajkuj Brainee.sk na

Na Instagrame sleduje sexy mamu z Kalifornie vyše pol milióna ľudí. Má mnoho obdivovateľov a chodia jej správy s ponukami na sobáš. Okrem toho ale dostáva aj nepríjemné správy. Ľudia totiž neveria, že ide o reálneho človeka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joleen Diaz (@joleendiaz)

44-ročnej Joleen Diazovej nikto neverí, že je matkou 21-ročnej dcéry. Všetci si myslia, že sú sestry a hádajú jej vek okolo dvadsiatky. Spoločne s dcérou dokonca chodia na rande a do nočných klubov. Sú si blízke ako najlepšie kamarátky. „Náš vzťah je jedinečný a som za to veľmi vďačná,“ hovorí žena, ktorú citoval český portál iDnes s odkazom na britský denník Daily Mail.

„Mala som profil na zoznamke, aby som našla muža svojich snov. S otcom mojej dcéry sme sa rozišli, keď mala štrnásť. Neustále ma však niekto nahlasuje, že si vymýšľam svoj vek a môj profil je určite falošný. Už ma nebaví si účty zakladať znova a znova,“ uviedla Joleen pre portál Daily Mail.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joleen Diaz (@joleendiaz)

Joleen oslovujú predovšetkým mladší muži. Myslí si, že je to práve vďaka jej vzhľadu. Muži totiž hneď nezisťujú jej pravý vek.

„Netúžim po vzťahu s mladšími mužmi. Chcela by som nájsť partnera, ktorý je podobne starý ako ja a má rovnaké záujmy. Nehľadám vzťah na jednu noc alebo na týždeň. Rada by som sa usadila a našla mužom, s ktorým budem po zvyšok svojho života. Milujem šport a rada chodím na výstupy do hôr. Som veľmi aktívny,“ dodala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joleen Diaz (@joleendiaz)

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 22:05