LoďYoutube/KREMIN МOTO
StoryEditor

VIDEO Ľudia vysmiali ďalšiu ruskú loď. Došlo vám palivo? Máte veslá

kov02.03.2022., 15:00h
Video sa virálne šíri po celom svete.
Lajkuj Brainee.sk na

Väčšina krajín odsudzuje ruskú inváziu na Ukrajinu. Svoj postoj dávajú občania najavo, a príklad v tomto duchu sa nedávno prihodil aj gruzínskej lodi.

Jej posádka totiž dala ruským vojakom poriadnu „facku“. Vojaci od nich požadovali „bratskú pomoc“, no Gruzínci ich ihneď schladili, a použili pri tom poriadne tvrdý slovník.

Video

Krátke video sa rýchlosťou blesku šíri po internete už zopár dní, a potvrdzuje správy o tom, že ruská armáda má problém s nedostatkom paliva a zbraní. Posádka ruských okupantov sa gruzínskej lodi opýtala, či nemá trochu paliva. 

„Ste Rusi?" pýta sa vo videu gruzínsky kapitán vojakov. „Áno, sme Rusi, pomôžte nám prosím," počujeme hlas ruskej posádky. 

Presne tu však prichádza moment studenej sprchy. „Tak to choďte do pi*če, ruskí okupanti," povie im kapitán. „Keď nemáte palivo, použite veslá. Sláva Ukrajine," dodal ešte.

​Kapitánova reakcia pripomenula udalosť, ktorá sa odohrala minulý týždeň na Haďom ostrove. Ruské sily tam dobyli strategický ostrov v Čiernom mori a viac sme o tom písali v tomto článku.

„Toto je ruská vojnová loď. Navrhujem vám, aby ste zložili zbrane a vzdali sa. Zabránite tak krviprelievaniu a zbytočným obetiam. Inak budete bombardovaní,“ vyzvali Rusi ukrajinských obrancov ostrova s ​​rozlohou 0,205 kilometrov štvorcových, na ktorý vznáša nárok aj Rumunsko.

Odpoveď Ukrajincov bola stručná, jasná a nekompromisná. „Ruská vojnová loď: Choď do p*če.“

Pohraničníci podľa posledných informácií neboli zabití, boli však zajatí Rusmi.

Vojna prináša rôzne situácie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:43