TASR/Jakub Kotian,
StoryEditor

„Úmyselná ejakulácia mimo pošvy je neprirodzená a traumatizujúca.“ Výroky Vašečku či Záborskej ťa dorazia

som07.10.2021., 15:30h
Ak by si sa zobudil so stratou pamäti a bol by si sám v miestnosti, kde by ti púšťali zo zvukovej nahrávky výroky konzervatívneho krídla OĽaNO, možno by si bol zmätený, či si sa práve neocitol v stredoveku. Prečítaj si najpamätnejšie výroky Roberta Vašečku či Anny Záborskej na tému interrupcií, LGBTQ, či sexu.
Lajkuj Brainee.sk na

Slovensko momentálne trápi pandémia, ktorá zanechá za sebou ekonomickú spúšť, zdravotníctvo a školstvo sú už roky v zlom stave, no v parlamente na seba opäť púta posledné dni pozornosť sprísnenie interrupcií z dielne Anny Záborskej (Kresťanská únia). Už to nie je len jej návrh, predložila ho takmer polovica poslaneckého klubu OĽaNO.

Zdá sa, že Kresťanská únia má v OľaNO značný vplyv a nachádza v Matovičovej strane podporu.

Vedia, čo je ,,najlepšie pre všetkých"

Anna Záborská, ktorá je v politike dlhé roky, povedala už kadečo. Rada sa vyjadruje aj o veľmi metafyzických veciach a najlepšie vie, čo to znamená byť človekom. V roku 2020 si za to vyslúžila aj anticenu Homofób roka 2019: „Musíme sa postaviť nepriateľom, ktorí ohrozujú samotnú podstatu toho, čo znamená byť človekom... zastavíme adopcie detí homosexuálnymi pármi a prijatie registrovaných partnerstiev.“ 

V Kresťanskej únii, ktorá sa do parlamentu dostala nenápadne na kandidátke OĽaNO, nie je Záborská jediná, ktorej názory môžu znieť tak trochu ako z praveku. Ak existuje večnosť, tak Vašečkov výrok o ejakulácii sa na presne takú dobu zapíše medzi najčudnejšie výroky slovenských politikov a ich mentálneho sveta. „Úmyselná ejakulácia mimo pošvy je neprirodzená a traumatizujúca.“ A my sa čudujeme, prečo sú slovenskí psychológovia tak zaneprázdnení.

Viac výrokov nájdeš v galérii.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 21:53