Instagram/queen.plackova
StoryEditor

Plačková v biznise: Nezapredaná, Úspešná, Queen s.r.o. Jedna z jej firiem vystrelila cez pandémiu

bed29.09.2021., 15:25h
Počas epidémie covidu sa darilo e-shopom a rôznym webovým firmám. Výrazne si prilepšila aj Plačková. Ani to jej očividne nestačilo, podľa vyšetrovateľov predávala tvrdé drogy.
Lajkuj Brainee.sk na

Verdikt od sudcu, či zotrvajú vo väzbe alebo ich pustia na slobodu, sa všetci obvinení dozvedia až zajtra o 15:00, uvádza portál Topky.

Povedzme si na rovinu – posledné dva pandemické roky boli obdobím teplákových súprav. Casual móda k nám prišla zo zahraničia. Justin Bieber či Chiara Feragni povýšili domáce oblečenie na mestskú módu. Na rozbehnutý vlak nastúpila aj Queen Plačková, ktorá donedávna tvrdila, že aj keby nebola influencerkou, prachy si vždy zarobí. Pretože všetko, čoho sa ona dotkne, premení na zlato. Možno tým v duchu myslela tabletky, ktoré mali s kumpánmi podľa vyšetrovateľov meniť na pervitín. To však vtedy ešte nik nevedel.

Podnikateľka

Zuzana Plačková figuruje v troch firmách: NEZAPREDANÁ s.r.o., ÚSPEŠNÁ s.r.o a QUEEN s.r.o. Vo všetkých vystupuje sama, za povšimnutie stojí najmä firma QUEEN, ktorá počas pandémie vystrelila. Za minulý rok vykázala tržby cez milión eur. Má ísť o firmu, na ktorú fakturovala najmä činnosť zo sociálnych sietí.

Finstat s.r.o

​Vyšetrovatelia v uznesení, ktoré má redakcia Brainee k dispozícii a na základe ktorého skončila Plačková s manželom Reném Strauszom v putách, tvrdia, že partneri boli už od roku 2012 členmi zločineckej skupiny obchodujúcej s drogami.

Plačková je aj naďalej dlžníčkou v sociálnej poisťovni. Napriek veľkým ziskom svojej firmy nezaplatila takmer 3 000 eur na poistnom.

Instagram/Queen Plačková

​Zuzana Strausz Plačková je obvinená zo založenia, zosnovania a pôsobenia v zločineckej skupiny, ale aj z obchodovania, distribúcie a výroby drog.

Počas posledných rokov mali s ostatnými údajnými členmi na dealovaní drog zarobiť milióny eur. Tie si mali rozdeľovať podľa zásluh.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 12:46