Reči Mazureka s Kotlebom o neočkovaných končia. Ministerstvo obrany na nich podáva trestné oznámenieTASR
StoryEditor

Stopka rečiam Mazureka a Kotlebu o neočkovaných: Ministerstvo obrany podáva trestné oznámenie

TASR11.10.2021., 13:59h
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) avizoval podanie trestného oznámenia na predsedu ĽSNS Mariana Kotlebu a člena mimoparlamentnej Republiky Milana Mazureka v súvislosti so zámerným šírením poplašnej správy. Informoval o tom na sociálnej sieti.
Lajkuj Brainee.sk na

Naď odmieta vyjadrenia Kotlebu a Mazureka k projektu Mobilného monitorovacieho systému pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení (MOVIR). "Rázne odmietam tieto klamstvá a poškodzovanie dobrého mena Ozbrojených síl Slovenskej republiky. Politika zastrašovania je absolútne dno zúfalstva a slabosti," uviedol s tým, že v najbližších dňoch plánuje vo veci podať trestné oznámenie, ktoré je aktuálne pripravované.  

Mazurek vo svojej reakcii na sociálnej sieti vyjadril potešenie, že minister zareagoval a rozhodol sa podať trestné oznámenie. "Vďaka jeho počinu sa o tomto odpornom projekte môže dozvedieť celé Slovensko. Ľudia si zaslúžia vedieť pravdu," skonštatoval.

Mazurek aj Kotleba v sobotu (9.10.) na sociálnej sieti zverejnili video, v ktorom o projekte MOVIR hovoria ako o prostriedku vlády na zavádzanie totality.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 23:39