TASR/Polícia, Milan Kapusta
StoryEditor

Polícia hľadá muža, ktorý onanoval vo vlaku. Poznáš ho? Expertka radí, čo robiť, keď takého stretneš

pcTASR21.10.2021., 08:12h
Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý sa vo vlaku uspokojoval. Prečítaj si päť rád, ktoré ti pomôžu, keď stretneš onanistu.
Lajkuj Brainee.sk na

Ako prečin výtržníctva rieši železničná polícia prípad muža vo vlaku na trati medzi Dunajskou Stredou a Bratislavou, ktorý sa ešte v septembri tohto roka vo vozni pred cestujúcimi rukou uspokojoval. Nečakaný pohľad sa naskytol aj žene, ktorá si časť jeho výkonu natočila na mobil. Informovala o tom trnavská krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

Polícia prosí verejnosť o pomoc 

Polícia pátra po totožnosti muža a prosí verejnosť o pomoc. „Exhibicionisti majú nutkavú potrebu odhaľovať sa na verejnosti, prípadne sa pred zrakmi okoloidúcich aj uspokojovať. Vo väčšine prípadov nebývajú agresívni, no aj tak môžu spôsobiť ich obetiam, najmä mladším ženám a deťom, psychickú traumu. Preto takéto správanie neberieme na ľahkú váhu,“ uviedla hovorkyňa. 

Ako dodala, polícia rieši každý prípad individuálne, podľa závažnosti a následkov ich konania. Tieto prípady môžu byť riešené ako priestupok proti verejnému poriadku. Pokiaľ je však správanie exhibicionistu agresívnejšie a obťažujúce, môže skončiť za mrežami až na tri roky.

Čo robiť, keď stretneš onanistu?

Prečítaj si 5 rád expertky na sebaobranu Jasmíny Houdek pre Brainee, čo robiť, aby si si spätne v mysli neprehrávala, čo všetko si mohla urobiť, ale neurobila si.

1. „Vy tu vyťahujete penis!“ Hlasne pomenujte situáciu.

2. Prestaňte a bežte preč! Dajte mu jasný príkaz.

3. Netočte, nefoťte, mohlo by ho to vyprovokovať.

4. Neposmievajte sa mu, nenadávajte, tiež by ho to mohlo vyprovokovať.

5. Zavolajte políciu a pamätajte si, kde sa to stalo a ako ten onanista vyzeral. Deje sa to skoro všetkým ľuďom a väčšina z nás to zažila, ešte keď sme boli deti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 19:12