MAFRA/Michal Šula
StoryEditor

Hľadaný Výboh sa usmieva na fotke z luxusnej reštaurácie. Bol s ním aj pretekár F1

pc09.12.2021., 10:58h
Záber z luxusnej dubajskej reštaurácie sa začal šíriť slovenským internetom.
Lajkuj Brainee.sk na

Fotografia, na ktorej sa nachádza medzinárodne hľadaný Miroslav Výboh v luxusnej reštaurácii Caviar Kaspia v Dubaji, sa začala šíriť Instagramom. Na fotke sa pritom nachádza aj pretekár F1 Charles Leclerc. Informáciu priniesol Denník N

Fotografia zmizla z jeho profilu 

Záber sa mal objaviť aj na Instagrame podnikateľa Alexandreho De Damasa. Nie je jasné, kedy vznikol, publikovaný však bol 7. decembra. Keď sa začal šíriť slovenským internetom, z profilu Damasa bol odstránený, uviedol portál aktuality.sk. Dodnes sa však nachádza na fanpage profile Charlesa Leclerca.

Fotka sa začala šíriť aj na Slovensku 

To, že sa Výboh stretáva s podnikateľom, akým je Damas, môže podľa Aktualít naznačovať, že sa môže snažiť o získanie nového občianstva v zahraničí. Damas sa totiž venuje novému biznisovému odvetviu CRBI, pričom vo voľnom preklade by malo ísť o získanie občianstva v tretích krajinách prostredníctvom investovania do nich.

Korupciu odmietajú 

Fotografia podľa Denníka N potvrdzuje podozrenia orgánov činných v trestnom konaní, že oligarcha sa v Dubaji ukrýva pred trestným stíhaním. 

​Výboh je stíhaný za to, že údajne prevzal 150-tisíc eur ako úplatok, ktorý mal odovzdať Petrovi Pellegrinimu. Obaja však korupciu odmietajú.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 20:01