Facebook/Memoviny
StoryEditor

S memečkami s pózujúcim Kaliňákom sa roztrhlo vrece. Pozri si výber tých najlepších

Tasrsom23.04.2022., 10:34h
Robert Kaliňák bol za svojho úradovania známy svojimi dobrými vzťahmi s novinármi. Nezaprel sa ani pred tým, než sa postavil pred súd a novinárom zapózoval s putami na rukách. Po jeho geste internet priam vybuchol memečkami.
Lajkuj Brainee.sk na

Obvineného exministra vnútra Roberta Kaliňáka eskortovali v piatok krátko na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v Pezinku. Sudca pre prípravné konanie bude rozhodovať o návrhu prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) na väzobné stíhanie.

​Vznik už legendárneho záberu

Pri príchode do budovy súdu Kaliňák zdvihol nad hlavu ruky zviazané v putách a povedal, že líder OĽANO Igor Matovič "je zbabelec" a obvinenia sú vymyslené. Prokurátorom navrhovanú kolúznu väzbu obhajoba odmieta.

Kaliňák má za sebou dve noci v cele predbežného zadržania. "Výkon príslušníkov Zboru väzenskej a justičnej stráže je fenomenálny. Majú materiálno-technické zabezpečenie, ktoré im umožňuje zabezpečovať ľuďom, ktorí sú v cele policajného zaistenia alebo vo väzbe, pocit dôstojnosti," zdôraznil jeho obhajca David Lindtner.

Obvinený je aj Fico 

Exministra vnútra vyšetrovateľ NAKA obvinil spolu s predsedom Smeru-SD Robertom Ficom zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, prečinu zneužívania právomoci verejného činiteľa, ako aj opakovaného zločinu ohrozenia obchodného, bankového, poštového, telekomunikačného a daňového tajomstva. Advokát Marek P. je obvinený zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 00:06