Pred Národnou radou SR v Bratislave protestujú dňa 24. júla 2021 proti opatreniam v súvislosti s pandémiouTASR
StoryEditor

Za očkované Slovensko. Táto strana organizuje manifestáciu, na jej mieste sa má očkovať

Radka Rosenbergová26.07.2021., 15:51h
Nielen antivaxeri majú svoj protest. Aj tí, ktorí sú za očkovanie, pripravujú verejnú manifestáciu.
Lajkuj Brainee.sk na

Strana Progresívne Slovensko tento piatok o 17:00 na Námestí Slobody v Bratislave zorganizuje verejnú manifestáciu s názvom Za očkované Slovensko, uvádzajú na svojom facebooku. Vystúpiť tu majú odborníci a odborníčky z oblasti imunológie či epidemiológie, ako aj predstavitelia strany, ktorí sa téme dlhodobo venujú.

„Ukážme, že na Slovensku žije aj množstvo zodpovedných ľudí, ktorí si uvedomujú dôležitosť očkovania a fakt, že dosiahnutie kolektívnej imunity je jedinou cestou k návratu do normálneho života,“ vyzýva Progresívne Slovensko.

Manifestácia sa má uskutočniť už 30. júla na Námestí Slobody v Bratislave o sedemnástej hodine. „Očkovanie preukázateľne znižuje riziko nakazenia a ťažkého priebehu ochorenia COVID-19. Hovoria o tom vedci z celého sveta, preto je absurdné, keď ich spochybňujú naši opoziční politici a burcujú ľudí proti jedinému spôsobu ako sa vyhnúť ďalším lockdownom a zatváraniu škôl,“ dodáva Progresívne Slovensko.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 11:12