Screenshot video RTVS
StoryEditor

IDEM, RIEŠIM. Matovič s Rezníkom navštívili Zuzanu, ktorá pre zle nastavené pravidlá prišla o 400 tisíc

red16.08.2021., 20:15h
Cirkus okolo očkovacej lotérie neutícha. V znamení hesla Gizky Oňovej – idem, riešim, sa po včerajšom fiasku v live prenose hnali expremiér a Rezník na miesto činu do Prešova.
Lajkuj Brainee.sk na

Pre oneskorený prenos živého vysielania prišla pani Zuzana z Prešova o pekný balík peňazí. Mohla vyhrať 400 tisíc eur, namiesto toho jej do reči skákal Marcel Forgáč a Vera Wisterová zmätene klipkala očami. Zuzana nestihla pre oneskorené vysielanie cez internet (čo, samozrejme, nie je jej chyba), povedať heslo. Ktoré s oneskorením viackrát správne zopakovala.

Povedzme si na rovinu, veľkolepá očkovacia politika, s ktorou vyrukoval minister financií nevyšla podľa predstáv očividne ani RTVS.

Asi preto riaditeľ verejnoprávnej televízie s expremiérom sadli do áut a išli situáciu riešiť na východ Slovenska. „Osobne sa ma dotkla situácia, ktorá nastala počas ostatného žrebovania očkovacej prémie Byť zdravý je výhra. Som presvedčený, že je potrebné zachovať myšlienku očkovacej prémie a zároveň dať jasný odkaz, že našim cieľom je skutočne motivácia verejnosti k očkovaniu. Verím, že počas nasledujúcich týždňov sa nám podarí priniesť radosť ďalším zaočkovaným divákom, ktorí sa zapoja do žrebovania," vyjadril sa Rezník v priamom prenose večerných správ na Jednotke.

​Do toho sa zamiešal Matovič, ktorý tvrdí, že sa snaží s právnikmi spraviť aj nemožné, aby sa pani Zuzana k výhre dostala. „Väčšina Slovenska si totiž myslí, že má morálne právo tie peniaze získať,“ dodal Matovič. Či to bude možné, nevedno. Pravidlá totiž mali byť od začiatku pevne a prísne, jasne dané. Najmä keď ide o tak obrovské sumy.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 00:46