StoryEditor

Odporcovia očkovania šíria, že Viktor Vincze zomrel. Moderátor sa im vysmial

red30.08.2021., 15:04h
Konšpirátori a antivaxeri šíria na sociálnych sieťach, že moderátor a greenfluencer Viktor Vincze je mŕtvy. Ten sa im na Instagrame vysmial.
Lajkuj Brainee.sk na

Podľa antivaxerov a ich „overených informácií“ mali Vinczemu zlyhať obličky. Moderátor, ako sám píše, sa ozval zo záhrobia a vysmial sa konšpirátorom. S manželkou Adelou mali z toho veľkú srandu. Príspevok začala šíriť skupina Pendleri v ohrození SK.

„Šokujúce! Moderátor Viktor Vincze mal podľahnúť vakcíne Fajzer. Mám to priamo od známej z nemocnice na bratislavských Kramároch. Stalo sa to dnes skoro ráno. Jedinou príčinou zlyhania oboch obličiek ako PRIAMY dôsledok očkovania.“ Píše sa v príspevku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Viktor Vincze (@viktorvincze)

Podľa člena skupiny pitevná správa samozrejme zmizla a jeho známu pod hrozbou výpovede prinútili mlčať. Ďalej sa píše, že médiá to nikdy nepriznajú a televízia Markíza povie, že Vincze dal výpoveď. Na záver dodal, že je potrebné to, samozrejme, všade zdieľať a veriť, že sa to dostane aj k „ovciam“.

Moderátor zdieľal snímku statusu a followerom sa ozval aby oznámil, že rozhodne nie je po smrti. „Ovečky, zdravím zo záhrobia. Dnes večer za mňa v Televíznych novinách odvysiela hologram,“ napísal Viktor, ktorý mal doma so ženou určite kopec srandy. Z hoaxu si robili srandu aj jeho kolegovia, Veronika Ostrihoňová, Boris Pršo či kolega Vlado Kobielsky

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 08:47