Instagram/Majo Seman
StoryEditor

Na profile mladého youtubera sa objavila šokujúca správa. Majo Seman má byť mŕtvy

Martina Bednárová01.09.2021., 18:40h
Známa postava online sveta Majo Seman má byť mŕtvy. Správa sa objavila na jeho instagramovom profile v stories.
Lajkuj Brainee.sk na

„Majko už nenatočí žiadne video. Dnes mi polícia oznámila, že môj syn zomrel.“ Píše osoba z pozície jeho mamy na sociálnej sieti. Majo mal prehrať boj s drogami práve v stredu, v sviatočný deň.

Osoba, ktorá vystupuje ako jeho mama, sa zároveň ospravedlnila, že synovi pomôcť nedokázala. „Nech odpočíva v pokoji a jeho duša nájde to, čo vždy hľadala,“ píše sa v príspevku.

Majo Seman/IG

​Mal problémy s drogami, alkoholom, utekal z domu. Aj taký bol len 20-ročný Majo Seman. Posledné týždne však s drogami bojoval, svojim followerom sa pochválil, že je vďaka liečeniu už mesiac čistý. Na Instagrame ho sledovalo viac ako 60-tisíc ľudí. Na Youtube ho sledovalo dokonca 100-tisíc ľudí. Otvorene hovoril o svojej závislosti a problémoch, s ktorými sa potýkal od raného veku.

V utorok, deň pred tragickou udalosťou, sa ešte mladík prihováral followerom.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Majo Seman (@itsmajoseman)

Správu zatiaľ nik iný nepotvrdil, neskôr sa však objavila na profile ďalšia storka s vďakou o prejavenie sústrasti, takisto v mene mamy. Sústrasť už začínaju prejavovať aj influenceri, napríklad Betka Saloňová. 

IG/beth.sal

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 21:53