Na Zochovej zastávke si uctili obete dopravnej nehody.Dominika Pacigová
StoryEditor

FOTO Prišli si uctiť pamiatku zosnulých študentov. V Bratislave pochodovali stovky ľudí

Martina Bednárovápc04.10.2022., 18:21h

Pri tragickej udalosti zahynuli nevinní študenti. Ich smrť spôsobil opitý šofér, ktorý podľa predbežných informácií nezvládol riadenie rútiaceho sa auta.

Lajkuj Brainee.sk na

Pred Úradom vlády sa v utorok večer zišli ľudia so sviečkami, aby vzdali úctu zosnulým obetiam nehody, ktorá sa rozhodne nemala stať. Celá udalosť je o to šokujúcejšia, že ju spôsobil opitý vodič priamo v centre hlavného mesta. 

image

Na Zochovej zastávke si uctili obete dopravnej nehody.

Dominika Pacigová

Pochodu sa zúčastňuje viac ako tristo ľudí. Aj rodiny s malými deťmi. Atmosféra je smútočná, pred začiatkom pochodu spred Úradu vlády SR sa davu prihovorili organizátori. Cesty sú pre auta uzavreté. Pochoduje sa na Zochovu zastávku, kde sa celá udalosť v nedeľu večer odohrala.

Sledovali sme naživo:

V nedeľu večer usmrtil opitý vodič päť mladých ľudí, ktorí čakali na Zochovej zastávke na autobus smer internáty. Dnes muža previezli do cely, kde bude pravdepodobne väzobne stíhaný. Dušanovi Dědečekovi hrozí doživotie. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:59