Milan Uhrík (vľavo) so svojim vtedajším šéfom, Marianom Kotlebom.Peter Mayer/
StoryEditor

Uhrík bol slniečkár ako vyšitý. Dva roky sa angažoval medzi mládežou podporujúcou Dzurindu

bed24.08.2023., 12:00h

Terajší šéf strany Republika poriadne otočil. Pred tým, ako vstúpil do extrémistickej ĽSNS, bol hrdým podporovateľom Mikuláša Dzurindu a prozápadnej politiky.

Lajkuj Brainee.sk na

Nemali by sme byť až tak prekvapení. Milana Uhríka už dlhé roky platí Európska únia, ako europoslanec si užíva niekoľkotisícový plat a prácu v Bruseli. Prevracač kabátov sa opäť prejavil – s informáciou o tom, že bol v mladosti dva roky členom organizácie Mladá generácia, ktorá svojho času otvorene podporovala politiku Mikuláša Dzurindu, prišiel portál Aktuality.sk. Politika, za ktorého vlády sa Slovensko stalo členom Európskej únie a NATO. Aktualitám potvrdil informáciu samotný Uhrík.

image

Uhrík zúri, Republika prehrala súd s lekárom Sabakom. Hnutie sa musí ospravedlniť a zaplatiť mu tučné odškodné

Uhrík si práve na kritike týchto spoločenstiev vybudoval kariéru. Ešte v čase, keď drel stoly v parlamente za rasistickú stranu na čele ktorej je Marian Kotleba.

Informácie sa už šíria celým spektrom – konkrétny dôkaz o tom, že sa Uhrík výrazne v Mladej generácii angažoval, dostal aj Jaroslav Naď. Malo to byť v čase, keď Uhrík pôsobil na STU ako doktorand.

Uhrík dlhodobo útočí na „slniečkárov“, liberálov, prozápadnú politiku na čele s NATOm. 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 13:08