Alexandra Horňáková s priateľomInstagram/Alexandra Horňáková
StoryEditor

Dcéra Borisa Kollára tvorí pár so synom indického miliardára. Takýto luxus si užívajú u neho doma

kam30.01.2024., 12:30h

Majú vzťah na diaľku, no podľa jej vlastných slov sa stretávajú pomerne často.

Lajkuj Brainee.sk na

Podnikateľ a exposlanec Boris Kollár sa ešte koncom minulého roka pochválil, že jeho najstaršia dcéra Alexandra Horňáková je vo vzťahu. Pár tvorí s mužom menom Neel Virwani, ktorý je podľa dostupných informácií jedným zo štyroch synov indického miliardára Jitendra Virwaniho.

image

Chce Musk dobehnúť Borisa Kollára? Ich deti by si už mohli zahrať futbalový zápas, jeho jedenáste dieťa sa volá Techno Mechanicus

Podľa Forbesu má jeho majetok hodnotu dve miliardy dolárov, čo z neho robí 99. najbohatšieho Inda a 1575. najbohatšieho človeka na svete. Známy pozemkový barón stojí za spoločnosťou Embassy Group, ktorá má zmiešané portfólio s rozlohou viac ako 62 miliónov štvorcových stôp rozmiestnených po celej krajine.

Miliardár

Priestory od nej si v Indii prenajímajú aj takí giganti ako Google, IBM a Warburg Pincus. Okrem toho je však Virwani aj veľkým nadšencom koní, čo zhmotnil v jazdeckej škole v Bangalúre, vyše 8-miliónovom meste, z ktorého riadi všetky svoje aktivity. A práve to ho spája aj s mladou Slovenkou.

Horňáková je totiž nielen príležitostná modelka, ale aj úspešná jazdkyňa na koni. Či ju práve toto spojilo so synom miliardára Neelom, však nie je jasné. Mladík študuje v Londýne a majú vzťah na diaľku. Ako však Slovenka prezradila v podcaste Fiki Unchained, navštevujú sa pomerne často. Dcéra Borisa Kollára podľa vlastných slov už navštívila aj ich rodinné sídlo.

Nepredstaviteľný luxus

To podľa nej funguje viac ako hotel než dom. O ten sa im starajú desiatky zamestnancov, ktoré funguje nonstop. „V každej izbe majú telefón, kartičku, kde máš napísane číslo na spa, hlavnú kuchyňu, bar. Ty si len zavoláš a oni ti to prinesú,“ povedala. 

Dom má okrem toho vlastný wellness s masérkou a služobníctvo nemá problém postarať sa ani o výlet v okolí, jazdu na koni či slona na záhrade. O luxusný prístup má mladá Horňáková, ktorá je dcérou Borisa Kollára a právničky Stanky Horňákovej, rozhodne postarané.

Mimochodom, nedávno sa Alexandry na sociálnej sieti Instagram jeden z fanúšikov opýtal, čo hovorí na to, že jej otec má toľko detí. „Tak čo mám už robiť. Samozrejme by sa mi páčilo byť jedináčik, ale už asi nie v tomto živote,” odkázala.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 07:41