Zuzanu Plačková zadržala políciainstagram.com
StoryEditor

Zadržali influencerku Zuzanu Plačkovú. Bývalú playmate s manželom Rendym spojili s drogami

ros27.09.2021., 09:42h
V Miloslavove v skorých ranných hodinách zasahovala polícia. Mali zadržať známu influencerku a majsterku retuše Queen Plačkovú.
Lajkuj Brainee.sk na

Influencerku Zuzanu Plačkovú dnes v skorých ranných hodinách zadržali pre drogovú činnosť v jej dome v Miloslavove spolu s manželom. Na mieste v tejto chvíli zasahuje polícia. Informoval o tom portál TV JOJ Noviny plus.

Razia má stále prebiehať, polícia vykonáva domovú prehliadku, pričom ide o rozsiahlu policajnú akciu. Zasahovali v byte v bratislavskej mestskej časti Ružinov. Zuzanu Plačkovú a jej manžela Reného Strausza zadržali v dome v Miloslavove. „Hlavu údajnej zločineckej skupiny zase v Hlohovci. V putách skončil bývalý reprezentant v džude, ktorý už bol za drogy stíhaný. V Hlohovci zadržali aj ďalších ľudí, uvádza portál TV Noviny.

Influencerka má v súčasnosti na Instagrame okolo 756-tisíc followerov, jej manžel René zas 260-tisíc. Ešte včera dávala na sociálne siete zábery zo svojho nového domu v Miloslavove. Plačková sa do povedomia dostala pred rokmi vďaka účasti v reality show Hotel Paradise. Na obrazovkách sa zjavovala vo viacerých projektoch, neskôr sa prezentovala už len na sociálnych sieťach.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Počas domových prehliadok sme zaistili viac ako deväť kilogramov metamfetamínu, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90 000 jednorazových dávok drogy.uviedli príslušníci polície na sociálnych sieťach.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 13:53