Mason GreenwoodReuters
StoryEditor

Ďalší celebritný zvrhlík? Hviezda Manchester United v putách. Obvinený je aj zo znásilnenia

ševTASR31.01.2022., 11:00h
Mason Greenwood bol zatknutý pre podozrenie zo znásilnenia a ťažkého ublíženia na zdraví. Klub ho až do odvolania suspendoval.
Lajkuj Brainee.sk na

Modelka Henriet Robsonová zverejnila na sociálnej sieti video, ktoré už nie je dostupné. Podľa britských médií ju zobrazuje s rozbitou spodnou perou a sú na ňom vidieť aj modriny na rôznych častiach Robsonovej tela. Zo zranení mala v príspevku obviňovať práve Greenwooda. Incident už vyšetruje aj polícia.

Manchesterská polícia vo svojom stanovisku uviedla: „Polícia Veľkého Manchestru bola dnes (v nedeľu 30. januára) informovaná o obrázkoch a videách na sociálnych sieťach, ktoré zverejnila žena, ktorá hlásila prípady fyzického násilia. Začalo sa vyšetrovanie a na základe toho môžeme potvrdiť, že muž vo veku dvadsať rokov bol zatknutý pre podozrenie zo znásilnenia a napadnutia.“

​Anglický futbalový klub Manchester United suspendoval až do odvolania svojho hráča Masona Greenwooda. Dvadsaťročný odchovanec akadémie ManUtd mal fyzicky napadnúť svoju priateľku.

Ako v nedeľu informovala agentúra AP, hráč nebude môcť hrať zápasy ani trénovať s mužstvom. „Sme si vedomí videí a obvinení, ktoré kolujú na sociálnych sieťach. Hráč Mason Greenwood sa nezapojí do tréningu v klube, ani nebude hrať zápasy až do ďalšieho rozhodnutia,“ uviedol účastník Premier League v oficiálnom vyhlásení. „K udalosti sa nebudeme ďalej vyjadrovať bez overených informácií. Manchester United je proti násiliu akéhokoľvek druhu,“ uviedol klub už skôr v priebehu dňa.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 23:00