Twitter/Out Of ontext Football
StoryEditor

Ivan Alejo sa po jemnom ťuku zložil na zem. Futbalistu zdolal „dotyk smrti“ Barta Simpsona

šev19.04.2022., 13:00h
Záložník z tímu Cádiz sa takto zahanbil v roku 2020, keď sa padol na zem po ľahkom chvate za krk od Roberta Soldada. Nové zábery však odhalili „úsmevné“ zistenie.
Lajkuj Brainee.sk na

Podľa Daily Star obnovené zábery ukázali, že futbalista skončil na nosidlách po tom, čo dostal od súpera „dotyk smrti“ v štýle Barta Simpsona.

K incidentu došlo počas stretnutia La Ligy medzi Cádizom a Granadou v októbri 2020. Ivano Alejo sa dostal do ostrej hádky s Roberton Soldadom z Granady. Ich roztržka sa stupňovala až do momentu, keď Soldada jemne ťukol Aleja do krku. Záložník z tímu Cádiz dramaticky padol na zem a museli ho odniesť na nosidlách.

Fanúšikovia začali Soldadovo krotké chytenie krku prirovnávať k slávnemu „dotyku smrti“ Barta Simpsona na jeho sestre Lise v starej epizóde Simpsonovcov. Bart demonštruje pohyb na svojej sestre po tom, čo sa ho naučil na hodine karate. Vystrašil ju mávnutím ruky pred jej tvárou s malíčkom a palcom natiahnutým do strany päste.

Niekoľko fanúšikov podobnosť týchto ťahov spomenulo aj v komentároch pod obnovenými zábermi. „Slávny dotyk smrti!!!“ napísal jeden z komentujúcich.

​Aj napriek dramatickému incidentu sa potom mohol Alejo vrátiť na ihrisko a pokračovať v hre. Zápas sa skončil remízou 1:1. Bol to práve Alejo, kto strelil gól a vyrovnal po tom, čo Germán Sánchez dostal hosťujúcu Granadu do vedenia počas prvého polčasu.

Pokiaľ ide Roberta Soldana, tak ten prekvapivo unikol trestu za tento incident. Žltú kartu za chytenie Aleja za krk nedostal. Odvtedy však Granadu opustil a minulé leto prešiel do Levante. Tam strelil päť gólov vo všetkých súťažiach sezóny, ktorú zabrzdilo dlhé prerušenie kvôli zraneniu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 04:07