Jaromír JágrTASR/Bohdan Kopčák/
StoryEditor

Jaromír Jágr sa v Prahe zrazil s električkou. Legendárny hokejista skončil v rukách zdravotníkov

iDnes.cz25.05.2022., 12:23h

Český hokejista Jaromír Jágr v stredu havaroval na Plzenskej ulici v Prahe.

Lajkuj Brainee.sk na

So svojim elektromobilom Kia sa zrazil s električkou. Skončil v starostlivosti záchranky. Okolnosti nehody vyšetruje polícia, píše portál iDNES.cz .

O tom, že legendárny hokejista havaroval, informoval server novinky.cz. Záchranári potvrdili, že v Plzenskej ulici zasahovali. „Naša posádka záchranárov sa tam starala o muža, ktorý ale odmietol transport do nemocnice a podpísal negatívny reverz," povedala pre iDNES.cz hovorkyňa záchranárov Jana Poštová.

Nehoda

„Krátko po desiatej hodine nám bola nahlásená nehoda v Plzenskej ulici. Došlo k stretu električky s osobným vozidlom,“ potvrdila hovorkyňa pražskej polície Violeta Siřišťová. Okolnosti nehody policajti zisťujú. Hovorkyňa dodala, že nehoda sa obišla bez zranení.

image

Redaktorka RTVS spôsobila vo Fínsku škandál, urazila trénerku Nemecka. Na situáciu reaguje

Jágr zlú históriu ohľadom riadenia auta nemá. V roku 2013 sa stal svedkom dopravnej nehody, podľa niektorých médií bol prvý, kto sa pokúsil zranenému vodičovi poskytnúť prvú pomoc, ale ten haváriu neprežil. O rok skôr sa v amerických médiách objavila správa, že český hokejista v Spojených štátoch zomrel pri autonehode, tá sa však ukázala ako nepravdivá.

Jaromír Jágr je jeden z najúspešnejších českých hokejistov všetkých čias.Pre Českú republiku vyhral jeho tím zlatú medailu v roku 1998 na olympijských hrách v Nagane alebo v rokoch 2005 a 2010 na hokejových majstrovstvách sveta

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 14:05