CelebritaTwitter/Независимый взгляд
StoryEditor

Dicaprio má babku z Chersonu, Jovovich sa narodila v Kyjeve. Celebrity s ukrajinskými koreňmi odsudzujú vojnu

kov08.03.2022., 15:00h
Ruská invázia na Ukrajine prebieha už 13 dní.
Lajkuj Brainee.sk na

Vojna na Ukrajine zasiahla celý svet. Z okupovanej krajiny podľa aktuálnych informácií ušli už viac ako dva milióny ľudí, zvyšok demokraticky zmýšľajúceho ľudstva sa trápi.

Svoj negatívny postoj voči invázii Ruska zaujali davy obyvateľov po celom svete. Niektorí protestujú, iní organizujú finančné zbierky či priamo pomáhajú, spôsobom akým vedia. Medzi ľudí, ktorých situácia zdrvujúco zasiahla patria aj celebrity s ukrajinskými koreňmi.

DiCaprio venoval Ukrajine desať miliónov dolárov

Hviezda filmov Titanik či Don't look up momentálne určite neprežíva najšťastnejšie obdobie. DiCaprio, ktorý má ukrajinské korene prostredníctvom svojej starej mamy, dôrazne odsúdil ruskú inváziu na Ukrajinu, a pridal sa tak k obrovskému množstvu ďalších celebrít.

Leo však neostal iba pri rečiach, a daroval ozbrojeným silám Ukrajiny 10 miliónov dolárov. Informovala o tom agentúra Ukrinform s odvolaním sa na GSA News. 

​K solidarite s Ukrajinou a odsúdeniu vojny sa pridali aj Sylvester Stallone, Milla Jovovich, Vera Farmiga a mnohí ďalší.

Celebrity s ukrajinskými koreňmi, ktoré vyjadrili svoj odpor k vojne nájdeš v našej galérii.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 11:40