iDNES.cz
StoryEditor

Žena zbožňuje potkany a dopraje im kúpeľ v kuchynskom dreze. Považuje ich za svoje bábätká

bibiDnes22.04.2022., 14:00h
Päťdesiatjedenročná Michele Raybonová z Kalifornie vlastní päťdesiat potkanov. Sú to jej domáci miláčikovia a nadovšetko ich miluje. Rozmaznáva ich maškrty a dopraje im relaxačné masáže alebo kúpele v dreze.
Lajkuj Brainee.sk na

„Bývalý manžel ma prezýval doktor Dollitle. Všetky zvieratá hneď zachraňujem a starám sa o nich. Žiadne by som nenechala v štichu,“ ako uvádza iDNES.cz, sa žena zverila pre portál Daily Mail.

Dohromady má päťdesiat potkanov. Dvadsaťpäť chlapcov a dvadsaťpäť dievčat. Sú pre ňu ako bábätká. Akonáhle sú v nepohode alebo choré, ťažko to nesie. Urobila by pre nich čokoľvek. „Každá krysa je iná osobnosť, sú to skvelí spoločníci,“ hovorí.

„Väčšina z nich je veľmi priateľská. Niektoré ale znesú len mňa a nikoho iného. Milujú kŕmenie, vždy nadšene bežia k miskám a strašne rady sa maznajú,“ pokračovala žena.

​V minulosti krysy chovala kvôli predaju. Vytvorila si k nim však natoľko silný vzťah, že už ich teraz predávať odmieta. Doma má ešte dve ošípané, dva psy a tri mačky. Všetky zvieratá si rozumejú a podľa ženy medzi nimi nevznikajú žiadne konflikty.

„Ja skrátka milujem zvieratá. Sú to čisté duše. Sú svetlom môjho života. Rada sa o nich starám. Niekto hovorí, že je to posadnutosť, ale je to len láska k zvieratám. Nechám ich kúpať v dreze, pretože viem, ako veľmi to milujú,“ dodala.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. apríl 2024 15:33