TASR/AP
StoryEditor

Briti nežijú len vojnou. Harry a Meghan na seba opäť strhli pozornosť, vojvodkyňa sa obklopila luxusom

šev20.04.2022., 15:00h
Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa prvýkrát objavili v Európe na verejnosti od roku 2020. Dorazili na Invictus Games v Holandsku, no ešte predtým navštívili kráľovnú.
Lajkuj Brainee.sk na

Harry a Meghan navštívili hrad Windsor počas svojej cesty do Haagu. Podľa informácii denníka The Sun mali okrem panovníčky vidieť aj princa Charlesa.

Na Invictus Games, ktoré založil Harry na pomoc zraneným vojenským veteránom, vzdali hold aj ukrajinskému súťažiacemu, ktorý zomrel počas ruskej invázie nášho východného suseda. „Vzhľadom na súčasný stav sveta to vždy bude potrebné,“ vyjadril sa na margo hier vojvoda zo Sussexu.

Harry a Meghan v Holandsku TASR/AP

Na tajnom čaji s kráľovnou

Princ Harry prezradil pre The News, že on aj Meghan mali počas tajnej návštevy pred odchodom do Holandska čaj so svojou babičkou v srdečnom prostredí. V rozhovore s Hodou Kotb povedal: „Bolo skvelé byť s ňou.“

Vojvoda prezradil aj niekoľko detailov zo stretnutia s kráľovnou. V súlade s tradíciou ju rozosmial. „Vždy má so mnou skvelý zmysel pre humor,“ objasnila dodal, „Bolo to také pekné vidieť ju... Je vo skvelej forme.

Budú môcť stáť po boku kráľovnej, ale bez Netflixu

Potvrdilo sa, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu budú môcť stať po boku kráľovej na balkóne Buckinghamského paláca počas osláv Platinového jubilea panovníčky.

Daily Telegraph tvrdí, že dvojicu pozvali na oslavu kráľovnej o sedem týždňov. Zdroje uviedli, že išlo o špekulácie. Buckinghamský palác to nechcel komentovať.

Správy o pozvaní, ktoré bolo oznámené včera , zanechali plánovačov paláca v neporiadku. Snažia sa prísť na to, kde by mali Harry z Meghan stáť v zostave balkónov. Ako nepracujúci členovia kráľovskej rodiny by Sussexovia mali stáť na okraji, kým sa objaví kráľovná s Charlesom a Camillou na jednej strane a Williamom a Kate na druhej.

Je pochopiteľné, že Harry a Meghan vo Windsore nebudú môcť mať svoj filmový štáb Netflixu na balkóne. Tím streamovacieho giganta ich sprevádzal aj počas Invictus Games v Holandsku. Dvojica s nimi podpísala zmluvu v hodnote viac ako 113 miliónov eur.

Zdroj z paláca povedal: „Očakáva sa, že Sussexovci budú na balkóne, možno aj so svojimi deťmi. To by znamenalo aj to, že Alžbeta II. by sa mohla konečne stretnúť s Archiem a Lilibeth.

Harry chce napraviť vzťahy s Williamom

Kráľovský expert tvrdí, že princ Harry chce použiť sprostredkovateľa, aby mu pomohol s jeho „veľmi ťažkým vzťahom“ s bratom.

Veľká časť rodiny bola zranená odchodom vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu z Veľkej Británie do USA, no najmä kvôli škandalóznemu rozhovoru s Oprah Winfrey v marci minulého roka.

Katie Nicholl z Vanity Fair prezradila, že Harry „veľmi jasne povedal, že by rád vyriešil veci so svojím bratom“. Podľa nej je ich vzťah tak trochu na križovatke.

Luxusný apartmán s vlastným výťahom za takmer 2500 eur za noc

Princ Harry a Meghan svoj pobyt v Holandsku strávili v luxusnom hotelovom apartmáne v päťhviezdičkovom hoteli Hilton v Haagu. Okrem toho mali zabezpečené aj extra izba pre celý svoj sprievod.

Podľa informácii The Sun ich sprievod dorazil do luxusného hotela ešte pred príchodom samotného páru.

Rezervovanú izbu mal aj ich bodyguard Christopher Sachez, ktorý predtým pracoval pre bývalého amerického prezidentka Baracka Obamu.

Personál luxusného hotela bol informovaný o pobyte celebritného páru. Pred ich príchodom sa musel zaviazať mlčanlivosti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 11:58