Twitter.com/JohannesLochem
StoryEditor

Lekár prehovoril o tajných synoch ruského vodcu s mladou gymnastkou. Putin pri ich narodení nebol

šev02.05.2022., 12:00h
Prvý sa mal narodiť v roku 2015 v utajení na klinike uprostred Švajčiarska. Druhého mala Putinova tajná milenka porodiť v roku 2019 v Moskve. Ruský prezident pri narodení svojich synov vraj nebol.
Lajkuj Brainee.sk na

Podľa nových informácií má Vladimir Putin so svojou gymnastkou Alinou Kabajevovou dvoch tajných synov, uvádza MailOnline. Prvý chlapec sa mal podľa zdroja spojeného s pôrodníkom, ktorý bol pri pôrode, narodiť v tajnosti vo Švajčiarsku v roku 2015.

Druhý sa podľa zistení švajčiarskych novín Sonntagszeitung narodil v roku 2019 v Rusku. Ten istý špecialista mal za ním priletieť až do Moskvy.

Ruský líder, ktorý tento rok oslávi 70. narodeniny, už od roku 2007 popiera vzťah s olympijskou víťazkou Kabajevovou, ktorá ma teraz 38 rokov. Svoju údajnú rodinu pred voličmi tají a nebol prítomný ani pri jednom z pôrodov.

Informácie, ktoré prináša MailOnline, však potvrdzujú silné fámy o rodine Vladimira Putina a Aliny. Jediným rozdielom je, že predtým sa šepkalo o dvojičkách a dnes sa hovorí o dvoch chlapcoch, z ktorých sa jeden narodil v roku 2015 a druhý v roku 2019. Tieto informácie okrem toho naznačujú, že Kabajevová je tajnou prvou dámou Ruska v čase, keď krajina utrpela veľké straty pri svojej invázií Ukrajiny.

​Osobný priateľ ruskej gymnastky, ktorý informácie priniesol, tvrdí, že pozná aj nemenovaného zdravotníka sovietskeho pôvodu. Ten sa má s Putinom poznať už viac ako tri desaťročia a má byť dlhoročný občanom Švajčiarska, do ktorého emigroval.

Sonntagszeintung informovali: „Náš zdroj hovorí jasne. Alinin vzťah s Putinom existuje. Ich deti, dvaja synovia, sú Putinove deti. Alina nemala žiadny iný vzťah. Bolo by to pre ňu príliš nebezpečné.“

Lekárka, ktoré pracuje na klinike Svätej Anny v taliansky hovoriacej časti Švajčiarska povedala, že sa tam narodilo prvé dieťa. Celá vec sa mala udiať vo veľkej diskrétnosti. Klebety, ktoré kolovali v roku 2015, že Vladimir Putin bol pri pôrode. však vyvrátili. Šéf Kremľa sa pôrodu svojho prvorodeného syna nezúčastnil.

Kabajevová mala podľa informácií zdroja niekoľkokrát cestovať do švajčiarskeho mesta Lugano. Podľa MailOnline ju opísali ako veľmi príjemnú ženu. Bolo na nej vraj vidieť, že je športovkyňa. Stála vzpriamene, a to aj bez pózovania. Na kliniku prišla bez ochrankárov a sprevádzali ju mama a sestra.

Wikipedia

​Nedávno sa objavili fámy, že ona aj jej deti sa mali nachádzať neďaleko Ženevy v kolínskom sídle Gennadija Timčenka, oligarchu veľmi blízkemu Putinovi. Avšak švajčiarska vláda tvrdí, že nič nenasvedčuje tomu, že by Kabajeva v nedávnej dobe navštívila krajinu.

Ruský prezident Vladimir Putin má oficiálne dve dcéry, a to Mariu a Katerinu, ktoré má z predošlého manželstva s Ľudmilou. Okrem toho má údajnú dcéru Lujzu Rozovú, ktorú má mať s multimilionárkou Svetlanou Krivonogikh.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 21:46