Ruské dôchodkyne sa poriadne rozohniliTwitter/
StoryEditor

Zvíťazíme a napichneme vás na vidly, varuje skupinka hysterických ruských dôchodkýň

iDnes.cz23.05.2022., 13:45h

Na sociálnych sieťach sa šíri video, na ktorom ruské ženy vzali do svojich rúk zahraničnú politiku a poslali nekompromisný odkaz britskému premiérovi Borisovi Johnsonovi, ktorý sa podľa ich názoru mieša do ruských záležitostí s Ukrajincami.

Lajkuj Brainee.sk na

Prvá zo žien najprv vyrovnane prečíta z uznesenia, ktoré urobili v Putinovskom výbore, ako je zrejmé z rôzne dlhých zostrihov videa na internete. Potom sa ale do svojho hnevu natoľko položí, až pripomína mytologickú bohyňu pomsty Fúriu. Spontánne začne britskému politikovi nadávať, píše iDnes.

Absurdné video

„Sakra, Johnson, ty si sa pos**l? Požadujeme okamžité uzavretie britského veľvyslanectva v Rusku, aby sa k nám už nemohli dostať tí parchanti, tá banda, ktorá trhá Rusko na kusy,“ povie bojovne. „Kam až to zašlo?“ rozčuľuje sa nad Britmi, ktorí patria k premiantom vojenskej pomoci Ukrajine.

image

Ukrajinský súd rozhodol. Za mreže na doživotie poslal prvého ruského vojaka

A aby len naplno nehovorila, pridá reálnu hrozbu: „Alebo vás Rusko nabodne na vidly! Počujete? Presne tak to bude,“ dodáva, zatiaľ čo za ňou sú špicaté hroty vidiel v rukách jej súdružky z Putinovského výboru.

Nesúhlas s údajným zasahovaním Británie do ruských záležitostí vyjadrili aj ďalšie účastníčky politického happeningu. „Sme nahnevaní na Johnsona a jeho správanie. Nech nechá Putina a Rusko na pokoji. Rusko je mocná krajina, my vyhráme,“ hlása jedna z nich.

Expertka na britské dejiny v lososovom „baloňáku“ tvrdí, že Anglicko pôsobí Rusku nepríjemnosti odjakživa. „Títo Angličania nám neustále a stále škodia. Už od cárskych čias hádžu Rusku polená pod nohy! V sovietskej dobe a teraz ešte viac. Trpezlivosť nám ale pomaly dochádza. Zatvorte veľvyslanectvo, všetky ich odpravte do pekla,“ prednáša.

Vidly ako zbraň

Žena ozbrojená vidlami odkazuje Johnsonovi: „Sme ruský národ... došli sme do Berlína a teraz dôjdeme až do Británie a zvrhneme váš režim.“ Názorne tiež predvedie, že by svoj nástroj určený na kydanie hnoja dokázala použiť aj v bojovej akcii.

Tichší a pokornejší spôsob, ako prejaviť svoju úplnú oddanosť ruskému režimu, prejavila starenka z iného videa. Hladí Putinovu podobizeň na uličnej stene a láka okoloidúcich, aby sa k zbožnému uctievaniu panovníka pridali. „Ako sa volá táto choroba? Štokholmský syndróm,“ komentujú to ľudia na sieťach.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 03:34