VIDEO Poriadny bizár: Policajti zastavili dvoch malých chlapcov v žltom LamborghiniFacebook/Mestská polícia Brno
StoryEditor

VIDEO Poriadny bizár: Policajti zastavili dvoch malých chlapcov v žltom Lamborghini

kov07.06.2022., 14:31h

Malí dobrodruhovia sa v detskom autíčku preháňali po brnenskej Starej diaľnici. Incident sa stal hitom internetu.

Lajkuj Brainee.sk na

Brnenskí policajti boli nedávno svedkami naozaj bizarnej situácie. Na ceste totiž zastavili detské vozidlo s dvomi pasažiermi. A nebolo to len tak hocijaké auto! Chlapci sa na ceste preháňali v žltom detskom Lamborghini.

O prípade informovala Mestská polícia Brno na svojej facebookovej stránke.

Bizarná, no nebezpečná situácia

„Dvaja malí chlapci na palube žltého športiaka sa cez víkend preháňali po brnenskej Starej diaľnici. Groteskný a zároveň nebezpečný výjav nám na linke 156 opísal vodič, ktorý si detské autíčko všimol,“ popisujú incident policajti.

Muži zákona ihneď po tejto informácii rozsvietili majáky a vybrali sa na miesto zakročiť. Vyrazili štátni, ale aj mestskí policajti. Po príchode na diaľnicu zastavili tak, aby deťom poskytli ochranu pred premávkou, a malých pasažierov zastavili. Kým sa mestskí policajti venovali chlapcom, štátni zatiaľ zisťovali totožnosť detí a ich rodičov, aby po nich následne mohli vyraziť.

image

Príbeh prvého Čecha v USA vyráža dych. Augustin Heřman bol bohatý pirát, otrokár a biznismen

„Chlapci vekovo zodpovedali nižším ročníkom prvého stupňa. Jeden z nich si  aj poplakal, o chvíľu na to sa však už s hliadkou mestskej polície bezstarostne rozprávali. Prispel k tomu kamarátsky prístup policajtov, ktorí si od detí nechali ukázať, ako sa otvára kapota a pozreli sa aj na dve úložné batérie," približujú policajti na sociálnej sieti.

„My sme sa chceli pozrieť na diaľnicu,“ vysvetľoval hliadke po zastavení jeden z chlapcov. Zároveň sa pochválil, že jeho vozidlo dokáže ísť rýchlosťou až 300 kilometrov za hodinu. 

image

VIDEO Poriadny bizár: Policajti zastavili dvoch malých chlapcov v žltom Lamborghini.

Facebook/Mestská polícia Brno/

Dvaja malí dobrodruhovia tiež navrhovali, že to vycúvajú späť na sídlisko. Odtiaľ vraj totiž omylom zle odbočili. Hliadka mestskej polície sa následne deťom aj ich rodičom, ktorých priviezli štátni policajti, postarala o doprovod a bezpečné opustenie Starej diaľnice najbližším výjazdom.

Incident baví Čechov

Hneď ako sa z videa prostredníctvom internetu stal menší virál, sa na stránke polície roztrhlo vrece s komentármi. Ľudí pobavili najmä hlášky malých „autíčkarov".

„Dopadlo to dobre, veľmi sa mi páči, ako mladíci školia borca ​znalosťami o svojom autíčku," napísal pod príspevok užívateľ Jirka.

„Pán, ktorý zastavil a zavolal políciu je jeden z mála, ktorý ich len nenatáčal (bol toho plný FB), ale rovno konal. A palec hore aj za super prístup policajta, ktorý sa s chlapcami rozprával a už aj tak stresujúcu situáciu pre chlapcov odľahčil," uviedla užívateľka Monika.

„Na toto raz budú baliť dievčatá,“ myslí si zase iná komentujúca.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 04:21