Putin reagoval na žarty lídrov G7 o jeho fotkách s odhalenou hruďou.Facebook/picmods/
StoryEditor

Putin vracia úder. Vidieť lídrov G7 nahých by bol odpudivý pohľad, hovorí

TASR30.06.2022., 11:30h

Šéf Kremľa reagoval na žarty lídrov G7, ktorí v nedeľu počas summitu vtipkovali o jeho „záľube“ v pózovaní bez vrchného dielu oblečenia. Informovala o tom vo štvrtok agentúra DPA.

Lajkuj Brainee.sk na

„Neviem, ako sa lídri G7 plánovali vyzliecť, či už od pása hore alebo dole,“ povedal Putin novinárom počas návštevy Turkménska a dodal, že „v oboch prípadoch by to bol odpudivý pohľad“.

DPA ďalej citovala ruskú tlačovú agentúru TASS, ktorá uviedla, že Putin lídrom G7 poradil, že na dosiahnutie harmónie medzi telom a dušou je potrebné „cvičiť a menej piť".

Poznámky šéfa Kremľa boli reakciou na slová britského premiéra Borisa Johnsona, ktorý sa v nedeľu počas rokovania za okrúhlym stolom opýtal, či by si mal nechať na sebe sako. Potom odvetil, že „všetci musíme ukázať, že sme tvrdší než Putin“.

image

Putin odvolal mäsiara z Aleppa. Nahradí ho muž brutálny aj na ruské pomery. Kto je Surovikin?

Kanadský premiér Justin Trudeau potom zavtipkoval, že na dosiahnutie tohto dojmu bude potrebná „jazda na koni s odhalenou hruďou“, odkazujúc na Putinove oficiálne fotografie, na ktorých jazdí na koni bez trička.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 10:20