Mark Latunsky si za vraždu a zohavenie tela kaderníka vyslúžil prezývku Grindr kanibal.Brainee X Canva/
StoryEditor

Chodil na rande s mužmi cez zoznamku Grindr. Jednému z nich odrezal a zjedol semenníky

mor19.12.2022., 13:00h

Anonymné randenie cez appku sa 25 ročnému kaderníkovi nevyplatilo. Mark Latunski, ktorému už asi navždy prischne prezývka Grindr kanibal, zmrzačil a zjedol semenníky Kevina Bacona. Odsúdili ho na doživotie.

Lajkuj Brainee.sk na

Súd rozhodol, že Mark Latunski zostane za mrežami bez možnosti podmienečného prepustenia. Mark má 53 rokov a priznal sa k vražde a zohaveniu mŕtvoly po tom, čo na Štedrý večer v roku 2019 nalákal Bacona na rande cez Grindr, píše sa na New York Post.

image

Najdrahšiu látku na svete si nemôžu dovoliť ani všetci miliardári dokopy. Jeden gram má cenu 62,5 bilióna dolárov

Mark je odsúdený za vraždu prvého stupňa a za zohavenie mŕtveho tela. Sudca rozhodol, že Mark si uvedomoval, čo robí počas vraždenia aj zohavovania tela. 

„Súd rozhodol, že ide o zločin chladnej vypočítavosti. Smrť Kevina Bacona bola naplánovaná Markom Latunskim,“ povedal sudca.

Baconovo nahé telo bolo nájdené niekoľko dní po jeho smrti 28. decembra po tom, čo ho jeho rodina nahlásila ako nezvestného, ​​keď sa na Štedrý deň neukázal. Vyšetrovatelia tvrdili, že Latunski bodol Bacona, ktorý visel zo stropu, do chrbta, podrezal mu hrdlo a zohavil časti tela vrátane semenníkov. Latunski sa najprv vyhováral na šialenstvo a tak sa odvolával na svoju nevinu, no neskôr svoje vyjadrenie zmenil a priznal sa k vražde ešte predtým, ako sa prípad dostal pred súd.

image

Slováci na TikToku. Títo influenceri sú na populárnej platforme absolútnymi lídrami

Latunski ešte pred tým, než zavraždil Kevina Bacona, držal v zajatí aj iného muža. Sú s ním spojené aj ďalšie znepokojujúce incidenty vrátane údajného zajatia Jamesa Carlsena dva mesiace pred Baconovou vraždou. V žalobe Carlsen tvrdí, že bol pripútaný k stolu počas konsenzuálneho BDSM sedenia, pričom Latunski ho zadržiaval pomocou zámkov, reťazí a kožených remienkov. Keď však Latunski išiel spať, zostal pripútaný v pivnici a povedal mu: „Nikam nejdeš.“

Obeti sa nakoniec podarilo vyslobodiť prerezaním popruhov nožom, útekom z domu a zavolaním na tiesňovú linku. Noviny Flint Journal uvádzajú, že okrem volania na tiesňovú linku, ktoré uskutočnil Carlsen, existuje najmenej jeden ďalší incident muža, ktorý utiekol z domu Marka Latunskeho a zavolal políciu o pomoc.

Podľa FOX 2 Detroit sa pri ďalšom incidente z Markovho domu vynoril muž celý od krvi, ktorý prosil suseda, aby ho „držal preč“ a varoval ho s tým, že „chce mi ublížiť, chce mi ublížiť“.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. máj 2024 15:22