Striptérka sa vyhráža, že zverejní nahé fotografie princa HarryhoProfimedia.cz/
StoryEditor

Striptérka sa vyhráža, že zverejní nahé fotky princa Harryho. Meghan z neho vysala život, tvrdí

iDnes.cz08.03.2024., 10:00h

Bývalá striptérka Carrie Royale sa v roku 2012 vyzliekala na večierku s princom Harrym v Las Vegas a tvrdí, že ho vtedy dokonca pobozkala. Nahnevalo ju, že ju vojvoda zo Sussexu nespomenul ani slovom v svojej knihe Spare (Náhradník). Vyhráža sa, že jeho nahé fotografie dá na portál OnlyFans.

Lajkuj Brainee.sk na

Snímky 27-ročného princa Harryho z divokej párty v Las Vegas v roku 2012 obleteli svet a bol z nich poriadny škandál. Princ Harry na nich bol opitý a žúroval so striptérkami. Na verejnosť sa dostala aj fotografia, ako objíma skromne oblečenú Carrie Royale. Tá teraz tvrdí, že vtedy v apartmáne hotela Wynn vznikli aj ďalšie snímky, ktoré zatiaľ zostali v utajení, píše sa na portáli iDnes.cz.

„Mám nejaké jeho pekné, celkom nahé, fotografie,“ zverila sa denníku The Sun. „Tieto obrázky verejnosť nikdy nevidela. Mám fotografie pri bazéne pred nocou a zábery Harryho celkom nahého. Ľudia z nich budú šokovaní. Zverejním toho oveľa viac, než čo verejnosť vie. Slová, opisy, možno urobím aj video s rýchlym prehľadom toho, čo sa počas tej noci stalo. A určite zverejním fotografie. Bola by som rada, keby z toho kvaplo pár miliónov,“ priznala svoju motiváciu.

image

Princ Harry na titulke v roku 2012

Profimedia.cz/

Je urazená

Okrem peňazí a snahy o vlastné zviditeľnenie sa, stojí za jej vyhrážkami aj urazené ego. „Nikdy predtým som tieto obrázky nezverejnila z rešpektu. Teraz je to jedno. Je to idiot. Trochu sa hnevám, že som bola celkom zabudnutá v jeho knihe. Hovorím si, páni, z tej noci mu veľa vecí uniklo. Prekvapuje ma, že si pamätá niečie meno, keď bol taký šialene opitý, ale mohol napísať o tých pár veciach, ktoré sa medzi nami stali, a to mu úplne uniklo,“ sťažuje sa bývalá striptérka.

Princa mala predtým rada, teraz mu ale nemôže prísť ani na meno. Zásadný problém vidí v jeho manželke. „Harry bol taký bláznivý, miloval zábavu a bol spontánny. Kam to zmizlo? Myslím si, že z neho Meghan vysala život. Rozhodne je nudný a ona je tá, kto doma nosí nohavice,“ dodala Carrie, ktorá si z jednej párty vo Vegas urobila živnosť.

Pred dvoma rokmi vydražila údajné boxerky princa Harryho z tej noci a už predtým predávala erotickú sadu s Harryho a jej portrétom pod názvom Princ a ja.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 15:47