Žena výhru zatajila a hneď sa rozviedlaBrainee x Canva
StoryEditor

Žena vyhrala v lotérii 1,3 milióna, okamžite sa rozviedla s manželom. Ten to zistil a daj ju na súd, pripravil ju o celú sumu

Miroslav Kamody08.04.2024., 08:00h

Klamstvo sa nevypláca. A táto žena sa to naučila pri naozaj krutej životnej lekcii.

Lajkuj Brainee.sk na

Veľká výhra v lotérii môže priniesť aj veľké problémy, najmä ak sa snažíš udržať svoju novú finančnú injekciu v tajnosti. Ako píše portál Unilad, svoje by o tom vedela povedať aj Denise Rossi z Kalifornie.

V decembri 1996 z ničoho nič podala žiadosť o rozvod 25-ročného manželstva s mužom Thomasom. Stalo sa tak len 11 dní po tom, čo ona a jej piati spolupracovníci vyhrali 6,6 milióna dolárov. O rozprávkovej výhre však nepovedala ani manželovi, a čo je ešte horšie - ani súdom.

image

MrBeast spája sily s Amazonom a ohlasuje najväčšiu hernú šou v histórii. Tisícka súťažiacich bude bojovať o päť miliónov

Všetko odhalil jediný list

Zatajiť takého množstvo peňazí sa však rozhodne nevypláca. Dva roky od rozvodu dostal zhodou okolností jej bývalý manžel list od spoločnosti, ktorá vypláca hotovosť za výhry v lotérii.

Ten bol adresovaný jeho manželke a stálo v ňom, že spoločnosť „pomohla stovkám výhercov lotérie, ako ste vy, po celej krajine získať paušálnu sumu za súčasnú hodnotu ich budúcich ročných platieb za lotérie“. A pravda sa pomaly začala dostávať na povrch.

image

Súd rozhodol v neprospech ženy

TASR/AP

Muž mal do niekoľkých dní súdny príkaz a bývalí manželia sa opäť stretli pred súdom. Žena tvrdila, že nechce, aby jej výhru dostal do svojich rúk. Chabá argumentácia viedla k rozhodnutiu že Rossi porušila zákony o zverejňovaní majetku a finančných prostriedkov a konala v podvode alebo zlomyseľnosti.

Prišla o všetko

Celú svoju výhru nakoniec musela odovzdať bývalému manželovi. Išlo o 20 ročných splátok vo výške 66 800 dolárov, pričom jej právny zástupca označil rozsudok za „veľmi represívny“. Zároveň dodal, že ak by mu žena o výhre povedala, mohol by jej pomôcť ochrániť novonadobudnutý majetok.

image

Muž vyhral v lotérii tri milióny eur. Namiesto luxusného života investoval do veľkovýroby kryštalického metamfetamínu

„Mohol som úspešne argumentovať, že to bol jej samostatný majetok. Alebo sme sa mohli hájiť a došli by sme k nejakej úprave. Ale sudca sa nahneval a dal mu všetko,” uzavrel.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. máj 2024 18:17