Facebook Asya
StoryEditor

Pár sa nikdy nestretol, videl sa len cez internet. Svadba bola online

bib18.11.2021., 07:00h
Dvadsaťšesťročná Ayse z Veľkej Británie nikdy naživo nestretla svojho dnes už manžela Darinna z USA. Vzťah majú len vďaka internetu. Na diaľku sa zasnúbili a online sa i vzali. V stretnutí im bránili reštrikcie súvisiace s pandémiou covidu. V budúcnosti by spolu chceli bývať a založiť si rodinu.
Lajkuj Brainee.sk na

Ayse sa s Darrinom dala dokopy len vďaka náhode. Písala si totiž online v jednej skupine s jeho matkou, ktorá sa zmienila o tom, že má syna a určite by sa mu Ayse páčila. Začali si teda písať a veľmi rýchlo sa zblížili. Netrvalo dlho a zamilovali sa do seba. Nemohli sa odtrhnúť od počítačov a každý deň sa tešili len na to, ako sa opäť uvidia.

„Volali sme si i v noci. A každý týždeň sme jeden druhého prekvapovali rôznou donáškou, ktorú sme objednávali online. Je milé, keď vám niekto objedná obľúbené jedlo alebo maličkosť," hovorí Asye, ktorá si so svojim manželom začala písať v lete v roku 2020.

​Už na jeseň sa s Darrinom chcela stretnúť a mala v pláne cestovať do Ameriky. Jej plány však zahatala pandémia koronavírusu. Z nemožnosti cestovať za svojou láskou bola zničená. Partner ju však prekvapil a online ju požiadal o ruku.

„Ľudia nášmu vzťahu veľa šancí nedávali. My sme od začiatku vedeli, že to bude klapať. Je medzi nami silné puto. Naozaj sa milujeme. Vzali sme sa v auguste tento rok vďaka online obradu. Naše manželstvo je platné, sme oficiálne svoji,“ doplnila mladá študentka z Anglicka pre portál DailyMail s tým, že už sa nemôže dočkať cesty do USA. S Darrinom totiž chcú žiť v Amerike, už sa obzerajú po spoločnom bývaní.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 17:08