Instagram/blackjackcowboy
StoryEditor

Zoznámili sa cez Tinder, rodina ich podporuje. 23-ročná modelka si ulovila 63-ročného boháča

pc01.05.2022., 14:00h
Majú spoločné záujmy, bavia sa a tešia z lásky. Mnohým ľuďom však udrie do očí vekový rozdiel a myslia si, že s partnerom je len pre peniaze.
Lajkuj Brainee.sk na

Je vek vo vzťahu skutočne iba číslom alebo zohráva rolu? Svoje by o tom vedela povedať 23-ročná modelka, ktorá si našla 63-ročného partnera. Aj napriek tomu, že rodina sa z jej vzťahu teší, mnohí ľudia si myslia, že je s ním len pre peniaze. Niet divu, keďže prednedávnom jej mal kúpiť luxusné auto. Informoval o tom portál Ladbible

Majú spoločné záujmy 

Zoznámili sa cez Tinder, stretli sa na rýchlej večeri, no v krátkom čase si padli do oka. 23-ročná Willow Sias tvrdí, že išlo o jej prvé a jediné rande s mužom, s ktorým sa zoznámila cez aplikáciu.

Aj napriek veľkému vekovému rozdielu majú mnoho spoločných záujmov. Často nerobia nič iné, len sa smejú. Prekvapilo ich, keď zistili, že obľubujú jedlá v rovnakej reštaurácii.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David (@blackjackcowboy)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Willow Bee 333 (@willowwbarbie)

Zatiaľ čo jej rodičia a blízki priatelia sa tešia z ich lásky, niektorí si myslia, že David Simonini je jej „sugar daddy“. Možno aj preto, že Willow prednedávnom kúpil Mercedes-AMG. 

Názory, na ktorých jej nezáleží 

Modelka však odmieta akékoľvek nenávistné komentáre na sociálnych sieťach. „Nikoho z nich nepoznám, a ak aj áno, nie sú to ľudia, na ktorých názoroch mi v tejto súvislosti záleží,“ objasnila.

Nie je to však jej prvý vzťah s väčším vekovým rozdielom. Už predtým randila so staršími, no s predošlým priateľom nebola šťastná. Nikdy vraj nedodržal slovo, zatiaľ čo jej súčasný partner je presný opak. „Uisťuje sa, či je o mňa postarané. V tomto bode potrebujem vo svojom živote takúto stabilitu a istotu,“ dodala.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 16:25